Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σύλληψη τριών ακτιβιστών στην ΑΓΕΤ από τους λιμενικούς
Σύλληψη τριών ακτιβιστών στην ΑΓΕΤ από τους λιμενικούς

Σύλληψη τριών ακτιβιστών στην ΑΓΕΤ από τους λιμενικούς

Τρία άτομα, μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν σήμερα στην και που αγωνίζονται για την υγεία, συνελήφθησαν από το λιμεναρχείο .

Στο λιμάνι της στην Αγριά συγκεντρώθηκαν πριν λίγο του , παρέα και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, προκειμένου να σταματήσουν σκουπίδια –  φορτίο του θανάτου.

Όπως αναφέρθηκε η  ΑΓΕΤ-LAFARGE σήμερα απέδειξε τον πραγματικό της αποικιοκρατικό χαρακτήρα, αφού παρά τη ρητή εντολή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού, να σταματήσει η εκφόρτωση λόγω πολλών παραβάσεων, το τσιμεντάδικο αδιαφορεί και επιδεικτικά ξεφορτώνει τα σκουπίδια από την Ιταλία από χθες το βράδυ .

Η Βόλου έχει καλέσει ήδη την και τη λιμενική αστυνομία, ενώ κάλεσε τον εισαγγελέα και τις αρμόδιες αρχές να κινηθούν άμεσα.

Συμφωνία – ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ για σύναψη σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας

Εν τω μεταξύ, η  ανακοίνωσε ότι επετεύχθη συμφωνία για σύναψη σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου LafargeHolcim, για τις εγκαταστάσεις της που είναι συνδεδεμένες στην Υψηλή Τάση.

Βασικά χαρακτηριστικά είναι, μεταξύ άλλων, η 3ετής διάρκεια της σύμβασης έως το τέλος του 2020 και η αύξηση των τιμών χρέωσης κατά 10%.

Η συν με την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ επεκτείνεται και στη χορήγηση σήματος εγγυήσεων προέλευσης ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (GREENPASS), η χρήση των οποίων αποτελεί μέρος της στρατηγικής και δέσμευσης του Ομίλου για βιώσιμη ανάπτυξη και υπεύθυνη επιχειρηματικότητα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση