Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Σύλληψη τριών ακτιβιστών στην ΑΓΕΤ από τους λιμενικούς
Σύλληψη τριών ακτιβιστών στην ΑΓΕΤ από τους λιμενικούς

Σύλληψη τριών ακτιβιστών στην ΑΓΕΤ από τους λιμενικούς

Τρία άτομα, μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν σήμερα στην ΑΓΕΤ και που αγωνίζονται για την υγεία, συνελήφθησαν από το λιμεναρχείο Βόλου.

Στο λιμάνι της ΑΓΕΤ στην Αγριά συγκεντρώθηκαν πριν λίγο πολίτες του Βόλου, παρέα και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, προκειμένου να σταματήσουν σκουπίδια –  φορτίο του θανάτου.

Όπως αναφέρθηκε η  ΑΓΕΤ-LAFARGE σήμερα απέδειξε τον πραγματικό της αποικιοκρατικό χαρακτήρα, αφού παρά τη ρητή εντολή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού, να σταματήσει η εκφόρτωση λόγω πολλών παραβάσεων, το τσιμεντάδικο αδιαφορεί και επιδεικτικά ξεφορτώνει τα σκουπίδια από την Ιταλία από χθες το βράδυ .

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου έχει καλέσει ήδη την Περιφέρεια και τη λιμενική αστυνομία, ενώ κάλεσε τον εισαγγελέα και τις αρμόδιες αρχές να κινηθούν άμεσα.

Συμφωνία ΔΕΗ – ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ για σύναψη σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας

Εν τω μεταξύ, η  ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι επετεύχθη συμφωνία για σύναψη σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου LafargeHolcim, για τις εγκαταστάσεις της που είναι συνδεδεμένες στην Υψηλή Τάση.

Βασικά χαρακτηριστικά είναι, μεταξύ άλλων, η 3ετής διάρκεια της σύμβασης έως το τέλος του 2020 και η αύξηση των τιμών χρέωσης κατά 10%.

Η συνεργασία με την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ επεκτείνεται και στη χορήγηση σήματος εγγυήσεων προέλευσης ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (GREENPASS), η χρήση των οποίων αποτελεί μέρος της στρατηγικής και δέσμευσης του Ομίλου για βιώσιμη ανάπτυξη και υπεύθυνη επιχειρηματικότητα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμπαράσταση σε διωκόμενο αγρότη από το Σωματείο Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας - https://t.co/1rzbaVOfe6 -

  • Συνάντηση με τον δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα είχε ο νέος διοικητής του Α.Τ. Σκιάθου Γρηγόρης Ακρίβος… - https://t.co/tsfW11NbbZ -

  • Απαντλήσεις νερών από την Π.Υ. στον Αλμυρό - https://t.co/Kq4TAo6Fxu -

"Αλιεύοντας" την είδηση