Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Βολιώτες έτρεξαν σήμερα για τη “ΦΛΟΓΑ”
Βολιώτες έτρεξαν σήμερα για τη “ΦΛΟΓΑ”

Βολιώτες έτρεξαν σήμερα για τη “ΦΛΟΓΑ”

Δεκάδες Βολιώτες κάθε ηλικίς, πιδιά, γονείς , αθλητές, άνθρωποι τρίτης ηλικίας, έτρεξαν σήμερα  Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις  11:00  το πρωί  στην 5η συνεχόμενη χρονιά,  με σύνθημα «τρέχουμε για τη ».

 

Οι συμμετέχοντες ακολούθησαν  μια ξεχωριστή δρομική βόλτα στην παραλία του Βόλου κι ένα ξεχωριστό τρέξιμο που αφορά όλους «γιατί…. Η μας είναι δύναμη για τον αγώνα παιδιών με καρκίνο».

Σε  αυτή την ξεχωριστή δρομική εμπειρία που  την διοργάνωσαν η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΕ Δήμου Βόλου, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «» και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου,  συμμετείχαν-μεταξύ άλλων-  μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθειά τους, καθώς και εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων .

Ο αγώνας  είχε  συμβολικό αντίτιμο όπως έχει ορισθεί από τον σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ».

Οι συμμετέχοντες, φορώντας τα χαρακτηριστικά μπλουζάκια, αλλά και με  τα τους,   ακολούθησαν  μία μικρή διαδρομή περίπου των 2 χλμ.  κι έτρεξαν όλοι ανεξαιρέτως, ο καθένας  με το ρυθμό του, ενώ άλλοι  περπάτησαν κι όλοι μαζί μια παρέα,   διαδήλωσαν  τη χαρά τους για και για υποστήριξη του ενός στον άλλο.

Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου έτρεξε για τη «Φλόγα»

Συμμετέχοντας και φέτος στη δράση «Τρέχω για τη Φλόγα», περίπου 90 άτομα από το τμήμα στίβου του «Η ΝΙΚΗ» συμμετείχαν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στη δράση που διοργανώθηκε στην παραλία του Βόλου.

Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος, Ελένη Σκουργιά, και Βάσω Κολυμμένου καθώς κι αρκετοί γονείς που έτρεξαν με τα παιδιά τους, ενώ συμμετείχαν αθλητές κάθε ηλικίας.

Το τμήμα στίβου του «Η ΝΙΚΗ» συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες που βρέθηκαν σήμερα στην παραλία του Βόλου.

Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο μετάλλια. Ο αθλητισμός ενώνει. Είμαστε πάντα στο πλευρό των παιδιών που έχουν ανάγκη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση