Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Βασίλης Κικίλιας: Η ΝΔ είναι πατριωτική παράταξη
Βασίλης Κικίλιας: Η ΝΔ είναι πατριωτική παράταξη

Βασίλης Κικίλιας: Η ΝΔ είναι πατριωτική παράταξη

Την  μείωση της  φορολογίας για να έρθουν στην Ελλάδα και να μειωθεί η ανεργία τόνισε σήμερα από το Βόλο ο τομεάρχης Άμυνας, βουλευτής Α΄ Αθηνών Βασίλης Κικίλιας, χαρακτηρίζοντας τη ΝΔ πατριωτική παράταξη, που στην “καρδιά” της πολιτικής της ατζέντας βρίσκεται η εμπλοκή δημόσιου κι ιδιωτικού τομέα, προς όφελος της κοινωνίας .
Ο κ. Κικίλιας σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε το απόγευμα στο ξενοδοχείο “Volos Palace”, κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ και τους συνδαιτημόνες τους στις Βρυξέλλες που τους επέτρεψαν να υπερφορολογήσουν τη χώρα και υφάρπαξαν την ψήφο του λαού και μετά τους υπερφορολόγησαν αγρίως. «Τους δίχασαν γιατί είπαν ότι η πολιτική τους  είναι ταξική. Ενδιαφέρονται μόνο για τον δικό τους τομέα. Είμαστε πατριωτική παράταξη και απευθυνόμαστε στα λαϊκά στρώματα. Η ΝΔ κάνει λόγο για πάση θυσία μείωση φορολογίας σε όλους τους φορολογικούς δείκτες κι είναι ανοιχτή σε όλες τις . Αποποινικοποιούμε το κέρδος, αλλά η κάθε επένδυση θα ελέγχεται αν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Όποιος παρανομεί θα τον τσακίσουμε».
Επίσης μίλησε  για παραγωγικές επενδύσεις αλλά και για ποιοτικές θέσεις εργασίες που είναι στόχευση της ΝΔ. «Τα παιδιά μας, οι νέοι μας, δεν είναι να ζουν με οικογένεια και χωρίς και ελπίδα. Για τη Ν.Δ. είναι ντροπή ότι το είναι μια σύμβαση έργου ή stage».
Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό – προσφυγικό, υποστηρίζοντας: «εμείς μιλάμε για νέο πατριωτισμό, φύλαξη εξωτερικών και θαλάσσιων συνόρων. Το 2015 εκτίναξαν το μεταναστευτικό στο 1 εκ. κόσμο. Το 2014 εμείς είχαμε σαφή διαχωρισμό και συνεργαζόμασταν με τους εταίρους. Στις και στην περιφέρεια επικρατεί χάος αναφορικά με την εγκληματικότητα. Υπερασπίζονται την ανομία. Έφεραν το Νόμο Παρασκευόπουλου και βγήκαν έξω τρομοκράτες και εγκληματίες και όσοι έχουν χρήμα».
Επιπλέον ο τομεάρχης Άμυνας  της ΝΔ  έκανε λόγο για «πολιτικές καρπαζιές» που τρώει η Ελλάδα στα εθνικά θέματα , αναφερόμενος στην περίπτωση Ράμα, στη δολοφονία Κατσίφα, στην υφαρπαγή σπιτιών στη Χειμάρρα και στη συμφωνία των Πρεσπών.  «Κανείς πρωθυπουργός και κυβέρνηση δεν διανοήθηκε να δώσει και εθνότητα. Μας έλεγαν ότι αυτοί έκαναν μεγάλη εθνική πολιτική και τώρα έρχονται τα γεγονότα και μας επιβεβαιώνουν. Ζητάμε πανστρατιά. Η ΝΔ είναι η μοναδική παράταξη που άντεξε στην κρίση. Η ιδρυτική διακήρυξη Κ. Καραμανλή έχει και σήμερα ισχύ και πολλά προσχώρησαν σε αυτή».
Ακόμη  δήλωσε ότι η Ν.Δ. είναι έτοιμη για τις όποτε και αν προκηρυχθούν, ενώ για τις δημοσκοπήσεις, απάντησε ότι η ΝΔ τις αντιμετωπίζει ως επιστημονικές έρευνες και εργαλεία. «Λογαριασμό θα κάνουμε όταν κλείσει η κάλπη. Και αυτοδυναμία να έχουμε θα επιδιώξουμε να βρούμε κοινά σημεία και με άλλα του δημοκρατικού τόξου και ένα από τα πράγματα που θα αλλάξουμε είναι ο εκλογικός νόμος».
Τέλος, για τις νατοϊκές δυνάμεις στο Στεφανοβίκειο, ανέφερε ότι η ΝΔ ήταν ξεκάθαρη από την αρχή κι όχι όπως «άλλοι που ξεκίνησαν από Ιράν και Μόσχα και τώρα έγιναν Αμερικανάκια. Εμείς θα δούμε τι μπορεί να κερδίσει ο Ελληνικός λαός. Η νέα τρομοκρατία δεν γνωρίζει σύνορα».
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Δημ. Νταόπουλος, ανέφερε ότι ο ελληνικός λαός, περιμένει μια νέα κυβέρνηση με ρεαλιστικές λύσεις και ριζοσπαστικές ιδέες.
Νωρίτερα ο κ. Κικίλιας επισκέφτηκε την 111 Π.Μ., την 1η ΤΑΞΑΣ , τις εγκαταστάσεις της SIELMAN SA, στην Α' ΒΙ.ΠΕ. και την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, ενώ είχε συναντήσεις με εκπροσώπους αποστράτων.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση