Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Βαρυποινίτης απέδρασε από τη Κασσαβέτεια, το μετάνιωσε και γύρισε πίσω!
Βαρυποινίτης απέδρασε από τη Κασσαβέτεια, το μετάνιωσε και γύρισε πίσω!

Βαρυποινίτης απέδρασε από τη Κασσαβέτεια, το μετάνιωσε και γύρισε πίσω!

Με τη “ επιχείρησε να παίξει” ένας 62χρονος βαρυποινίτης κρατούμενος των Αγροτικών Φυλακών Κασσαβέτειας, ο οποίος λίγους μήνες πριν την απο του, δραπέτευσε χρησιμοποιώντας ξύλινη σκάλα, αλλά στη συνέχεια το μετάνιωσε επιστρέφοντας πίσω στη μετά από εννιά μέρες που απόλαυσε την ελευθερία του.

Ο που αποφυλακίστηκε στις 25 Οκτωβρίου του , οδηγήθηκε χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία της απόδρασης, με το Δικαστήριο τελικά να τον κρίνει αθώο και να αποχωρεί ευχαριστημένος που δεν τιμωρήθηκε για την πράξη του.

Ο 62χρονος από χωριό της Αγιάς Λάρισας, βρίσκονταν στην Κασσαβέτεια, καθώς είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 18 μήνες, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία, με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λάρισας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 17 Φεβρουαρίου του στις δύο και πέντε ο πήρε μια ξύλινη σκάλα στήνοντας την στην περίφραξη δίπλα από τον οικίσκο του χοιροστασίου, και αποχώρησε χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους φρουρούς, σαν κύριος.

Σύμφωνα με την απολογία του πήγε σε μαντρί που είχε τα ζώα του, μένοντας εκεί για τις ημέρες που ήταν δραπέτης, αλλά στις 26 Φεβρουαρίου αποφάσισε να επιστρέψει πίσω και παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις φυλακές Λάρισας, όπου και εξέτισε το υιπο της ς, μέχρι την απο του.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την αθώωση του κατηγορούμενου, παρατηρώντας δηκτικά πως η απόδραση από τη Κασσαβέτεια μοιάζει με το να φεύγει κάποιος από ένα νηπιαγωγείο, με την δικαστή να δέχεται την πρόταση αφήνοντας ελεύθερο τον 62χρονο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση