Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Βαρουφάκης: Το αποτέλεσμα υπέρ του Όχι δεν ήταν αυτό που ήλπιζε ο Αλέξης Τσίπρας
Βαρουφάκης: Το αποτέλεσμα υπέρ του Όχι δεν ήταν αυτό που ήλπιζε ο Αλέξης Τσίπρας

Βαρουφάκης: Το αποτέλεσμα υπέρ του Όχι δεν ήταν αυτό που ήλπιζε ο Αλέξης Τσίπρας

ια τη νύχτα του δημοψηφίσματος του Ιουλίου κάνει λόγο ο πρώην Οικονομικών, ιάνης Βαρουφάκης, σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται στο αυριανό τεύχος του γαλλικού περιοδικού «L'Obs».

Σε αυτή, ο πρώην λέει ότι το αποτέλεσμα υπέρ του Όχι δεν ήταν αυτό που ήλπιζε ο Αλέξης Τσίπρας. «Μου είπε: “Είναι να παραδοθούμε”. Του απάντησα: “Οχι εγώ”. Μιλήσαμε , γεμάτοι θλίψη, αλλά με πολλή αγάπη. Πίστευε ότι η Ελλάδα θα καταστρεφόταν αν συνεχίζαμε. Δεν συμφώνησα μαζί του και έφυγα», λέει ο κ. Βαρουφάκης.

Μιλώντας για τους Ισπανούς Ποδέμος, ο πρώην υπουργός λέει: «Τους κάναμε μεγάλη ζημιά. Οι Ποδέμος έχουν δεχθεί σημαντικό πλήγμα εξαιτίας μας. Ολα, όμως, σχετίζονται μεταξύ τους: ένας από τους λόγους, για τους οποίους η επίσημη Ευρώπη ήθελε να μας συνθλίψει, ήταν η των Ποδέμος. Οι -και άλλοι- Σοσιαλδημοκράτες έτρεμαν την μας. Αν πετυχαίναμε την επανεκκίνηση της ς, θα κατέληγαν σαν το ΠΑΣΟΚ, στο 4%. Γι αυτό έπρεπε να μας καταστρέψουν και το έκαναν».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση