Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Βαρουφάκης: «Στο Eurogroup της Πέμπτης θα είμαι εγώ»

Βαρουφάκης: «Στο Eurogroup της Πέμπτης θα είμαι εγώ»

«Στο της Πέμπτης θα είμαι εγώ, εκεί είναι η θέση μου» επισήμανε μιλώντας σήμερα στον Alpha ο Γιάννης Βαρουφάκης και χαρακτήρισε «υπονόμευση της διαπραγματευτικής προσπάθειας της ς όσα ακούγονται ότι ο ίδιος είναι εκτός διαπραγμάτευσης».

Εξάλλου, ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι «η διαπραγμάτευση δεν είναι θέμα ενός ανδρός, καθώς  η αριστερά λειτουργεί συλλογικά» και τόνισε ότι «όταν ο κ. ς και η κ. ορίζουν μια συνεργατών τους, όπως εν προκειμένω ο κ. Παππάς, είναι λογικό αυτοί να περιστοιχίζονται και από άλλους συνεργάτες που γνωρίζουν τα θέματα».

«Αν πήγαινα εγώ, θα έπρεπε να είναι και ο Σόιμπλε» διευκρίνισε.

Αναφερόμενος στη σχέση του με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο τον χαρακτήρισε φίλο του, προσθέτοντας ότι στο EuroWorking Group θα παρίσταται και ο κ. Χουλιαράκης.

Σχολιάζοντας την Παναρίτη και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν είπε ότι «η έχασε, που δεν θα την εκπροσωπεί στο ΔΝΤ η Έλενα Παναρίτη γιατί ήταν ιδανική .

Οι βουλευτές όμως που έχουν την νομιμοποίηση της λαϊκής ψήφου έχουν δικαίωμα να εκφράσουν δημόσια της αντιρρήσεις τους με τις επιλογές μου. Δε με στεναχωρεί η επικριτική στάση βουλευτών, με στεναχωρεί που παραιτήθηκε η Παναρίτη», διευκρίνισε.

Τέλος πρόσθεσε ότι «θα ήταν τεράστιο ατόπημα αν πηγαίναμε σε ή γιατί έχουμε νωπή λαϊκή εντολή».

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση