Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Βαριές ποινές σε τρεις Βολιώτες για νοθεία 19.000 λίτρων καυσίμων
Βαριές ποινές σε τρεις Βολιώτες για νοθεία 19.000 λίτρων καυσίμων

Βαριές ποινές σε τρεις Βολιώτες για νοθεία 19.000 λίτρων καυσίμων

Για νοθεία μεγάλης ποσότητας καυσίμων καταδικάστηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τρείς Βολιώτες σε φυλάκισης 30 και 24 μηνών με τριετή αναστολή και έφεση.

Ειδικότερα το Δικαστήριο επέβαλε 30 μηνών σε έναν 42χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Βόλο και από 24 μήνες σε δύο άνδρες 39 και 44 ετών αντίστοιχα, που ήταν υπάλληλοι του.

Σε έλεγχο κλιμακίου της Διεύθυνσης Εμπορίου της Περιφέρειας εντοπίστηκαν τον Ιανουάριο του 2014 σε βυτιοφόρο ιδιοκτησίας του 42χρονου 19.000 λίτρα καυσίμων, (αμόλυβδη βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης), τα οποία είχαν υποστεί πρόσμιξη.

Στην απολογία τους στο Μονομελές οι δύο υπάλληλοι υποστήριξαν πως πήραν εντολή από τον 42χρονο εργοδότη τους να μεταφέρουν τα καύσιμα, χωρίς όμως να γνωρίζουν πως βρέθηκαν να είναι νοθευμένα.

Ο 42χρονος πρατηριούχος εκπροσωπήθηκε στη διαδικασία δια πληρεξουσίου συνηγόρου, με τον τελευταίο να υποστηρίζει πως η δειγματοληψία των καυσίμων δεν έγινε με νόμιμο τρόπο, με την έδρα τελικά να τους επιβάλλει τις παραπάνω φυλάκισης.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση