Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Β. Σποράδες και άλλες περιοχές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Β. Σποράδες και άλλες περιοχές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Β. Σποράδες και άλλες περιοχές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Oι Βόρειες Σποράδες, η  Αττικής,  οι νομοί Βοιωτίας, Ευβοίας, Κυκλάδων και  η  Κρήτη κηρύσσονται για αύριο σε κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας,  λόγω προειδοποίησης για αυξημένης διακινδύνευσης συμβάντων φυσικών καταστροφών και τη λήψη σχετικών έκτακτων μέτρων.

Στις περιοχές αυτές δεν θα λειτουργήσει καμιά βαθμίδα εκπαίδευσης (ούτε τηλεκπαίδευση – δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση), οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης ημερήσιας Φροντίδας.

Αναστέλλεται επίσης η λειτουργία των ιδιωτικών επιχειρήσεων, πλην των καταστημάτων τροφίμων, φαρμακείων και άλλων δομών υγείας, πρατηρίων υγρών καυσίμων και άλλων επιχειρήσεων που λειτουργούν κατά τις αργίες όπως επίσης επιχειρήσεων η λειτουργία των οποίων συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας.

Η Γενική Αργία αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, αφορά τις εξής περιοχές:
➡️Σποράδες
➡️ Αττικής
➡️
➡️
➡️Κυκλάδες
➡️Κρήτη

Στο Βόλο ο ιδιωτικός τομέας θα λειτουργήσει κανονικά.

Επίσης, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δημοσίων υπηρεσιών, εξαιρουμένων των υπηρεσιών των ΟΤΑ Α΄ και Β’ βαθμού, των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, των δημοσίων δομών υγείας, των μέσων μαζικής μεταφοράς  και άλλων υπηρεσιών η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου κατά την του προϊσταμένου της οικίας οργανικής μονάδας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Διαμόρφωση σύγχρονου πλαισίου για την κοινωνία των πολιτών και σύμπραξη με τους Προσκόπους… - https://t.co/0iOr5O9VRH -

  • Κατερίνα Παπανάτσιου: «Αναγκαία η δρομολόγηση πλοιαρίου για την σύνδεση των νησιών τω Β. Σποράδων προς διευκόλυνση… - https://t.co/Ab8GftKflG -

  • Θρησκευτικές εκδηλώσεις στο #Βελεστίνο #Βελεστίνο - https://t.co/tZxbGq4LpU -

"Αλιεύοντας" την είδηση