Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Tζιπ “βούτηξε” στο λιμάνι του Βόλου
Tζιπ “βούτηξε” στο λιμάνι του Βόλου

Tζιπ “βούτηξε” στο λιμάνι του Βόλου

Λιμενικός και πράκτορας έσωσαν τους επιβαίνοντες

Στο λιμάνι του “βούτηξε” απόψε   ένα τζιπ στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι ηλικίας 40-50 χρονών και βυθίστηκε σε λίγα λεπτά.

Στη θάλασσα έπεσαν αμέσως ένας αρχικευλευστής του Λιμενικού και ένας πράκτορας, που τους βοήθησαν να βγουν από το όχημα που βυθιζόταν, ενώ μεγάλη ήταν η συμβολή του πληρώματος του «Πρωτεύς» που πέταξε σωσίβια στη θάλασσα και τελικά η περιπέτεια του ζευγαριού είχε αίσιο τέλος.

Όλα έγιναν στις 21.45 σήμερα το βράδυ στο λιμάνι του Βόλου, όπου κατέπλευσε το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς» από τα των Βορείων Σποράδων.

Ενώ το πλοίο έδεσε και άρχισαν να αποβιβάζονται και οχήματα, ξαφνικά στο λιμάνι άρχισε να καταφθάνει με ταχύτητα ένα τζιπ, ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε, με το όχημα, αφού πέρασε το υπερυψωμένο σημείο της προβλήτας όπου πέφτει ο καταπέλτης του πλοίου, κατέληξε στη θάλασσα, δίπλα από το «Πρωτεύς» και σε απόσταση περίπου 3-4 μέτρων από την προβλήτα.

Ο  αρχικευλευστής του λιμεναρχείου, που είχε βάρδια στο λιμάνι και του ναυτικού πράκτορα ( Παπαγεωργίου) ήταν η άμεση, αφού έπεσαν αμέσως στη θάλασσα και κατάφεραν να σπάσουν τα παράθυρα του αυτοκινήτου για να βγάλουν το ζευγάρι των επιβατών, ενώ το πλήρωμα του «Πρωτεύς» έριξε στη θάλασσα τρία κυκλικά σωσίβια.

Ο λιμενικός και ο ναυτικός πράκτορας βοήθησαν τους να ανέβουν στο πλοίο με ανεμόσκαλα που είχε ρίξει το πλήρωμα και στη συνέχεια ακολούθησαν και οι ίδιοι.

Οι επιβαίνοντες στο τζιπ εκτιμάται ότι είναι επισκέπτες στην πόλη, ενώ στο σημειο έσπευσε  ασθενοφόρο του που τους μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Προανάκριση για το διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση