Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας: Σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών
Τσίπρας: Σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

Τσίπρας: Σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε απόψε το βράδυ ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του μετά τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον οποίο θα έχει περίπου στις δώδεκα και μισή μετά τα μεσάνυχτα τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ώστε να ακούσει τις τους.

«Τούτη την ώρα, ο τόπος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ενότητα και συνοχή, ομοψυχία και ειλικρινή συνεννόηση για ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Σήμερα γιορτάζουμε τη νίκη της δημοκρατίας. Από αύριο όλοι μαζί συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε την εθνική προσπάθεια για μια συμφωνία διεξόδου. Ανεξάρτητα από τι επιλέξατε στην κάλπη είμαστε όλοι “ένα” για να ξεπεράσουμε την και να σηκώσουμε την ψηλά.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός τόνισε ότι άμεση προτεραιότητα είναι η τάχιστη αποκατάσταση της λειτουργίας του τραπεζικού μας συστήματος και της οικονομικής σταθερότητας και πρόσθεσε ότι θα υπηρετήσει χωρίς χρονοτριβή την εντολή απεγκλωβισμού από τον φαύλο κύκλο της λιτότητας.

«Έχω πλήρη συνείδηση ότι η εντολή που μου δίνετε δεν είναι εντολή ρήξης με την αλλά απεγκλωβισμού από τον φαύλο κύκλο της λιτότητας και θα την υπηρετήσω χωρίς χρονοτριβή.

Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν, υπάρχουν βιώσιμες λύσεις αρκεί να το επιθυμούν και οι δύο πλευρές», είπε τέλος ο πρωθυπουργός.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση