Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Τσίπρας: Σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών
Τσίπρας: Σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

Τσίπρας: Σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε απόψε το βράδυ ο πρωθ στο μήνυμά του μετά τη διεξ του δημοψηφίσματος. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της ς με τον οποίο θα έχει περίπου στις δώδεκα και μισή μετά τα μεσάνυχτα τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ώστε να ακούσει τις τους.

«Τούτη την , ο τόπος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ενότητα και συνοχή, ομοψυχία και ειλικρινή συνεννόηση για ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Σήμερα γιορτάζουμε τη νίκη της δημοκρατίας. Από αύριο όλοι μαζί συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε την εθνική προσπάθεια για μια συμφωνία διεξόδου. Ανεξάρτητα από τι επιλέξατε στην κάλπη είμαστε όλοι “ένα” για να ξεπεράσουμε την και να σηκώσουμε την Ελλάδα ψηλά.

Ο Ελληνας πρωθ τόνισε ότι άμεση προτεραιότητα είναι η τάχιστη αποκατάσταση της λειτουργίας του τραπεζικού μας συστήματος και της οικονομικής σταθερότητας και πρόσθεσε ότι θα υπηρετήσει χωρίς χρονοτριβή την εντολή απεγκλωβισμού από τον φαύλο κύκλο της ς.

«Έχω πλήρη συνείδηση ότι η εντολή που μου δίνετε δεν είναι εντολή ρήξης με την Ευρώπη αλλά απεγκλωβισμού από τον φαύλο κύκλο της ς και θα την υπηρετήσω χωρίς χρονοτριβή.

Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν, υπάρχουν βιώσιμες λύσεις αρκεί να το επιθυμούν και οι δύο πλευρές», είπε τέλος ο πρωθυπουργός.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση