Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Τσίπρας: Σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών
Τσίπρας: Σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

Τσίπρας: Σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε απόψε το βράδυ ο στο μήνυμά του μετά τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον οποίο θα έχει περίπου στις δώδεκα και μισή μετά τα μεσάνυχτα τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ώστε να ακούσει τις προτάσεις τους.

«Τούτη την ώρα, ο χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ενότητα και συνοχή, ομοψυχία και ειλικρινή συνεννόηση για ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Σήμερα γιορτάζουμε τη νίκη της δημοκρατίας. Από αύριο όλοι μαζί συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε την εθνική προσπάθεια για μια συμφωνία διεξόδου. Ανεξάρτητα από τι επιλέξατε στην κάλπη είμαστε όλοι “ένα” για να ξεπεράσουμε την κρίση και να σηκώσουμε την Ελλάδα ψηλά.

Ο Ελληνας τόνισε ότι άμεση προτεραιότητα είναι η τάχιστη αποκατάσταση της λειτουργίας του τραπεζικού μας συστήματος και της οικονομικής σταθερότητας και πρόσθεσε ότι θα υπηρετήσει χωρίς χρονοτριβή την εντολή απεγκλωβισμού από τον φαύλο κύκλο της λιτότητας.

«Έχω πλήρη συνείδηση ότι η εντολή που μου δίνετε δεν είναι εντολή ρήξης με την Ευρώπη αλλά απεγκλωβισμού από τον φαύλο κύκλο της λιτότητας και θα την υπηρετήσω χωρίς χρονοτριβή.

Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν, υπάρχουν βιώσιμες λύσεις αρκεί να το επιθυμούν και οι δύο πλευρές», είπε τέλος ο πρωθυπουργός.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση