Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Τρία χρόνια φυλακή σε 29χρονο για απάτη σε βάρος Βολιώτη μέσω αγγελίας
Τρία χρόνια φυλακή σε 29χρονο για απάτη σε βάρος Βολιώτη μέσω αγγελίας

Τρία χρόνια φυλακή σε 29χρονο για απάτη σε βάρος Βολιώτη μέσω αγγελίας

Στη φυλακή θα πρέπει να οδηγηθεί 29χρονος για απάτη, καθώς χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον καταδίκασε σε 36 μήνες, χωρίς αναστολή και χωρίς η ποινή να είναι μετατρέψιμη. Ο κατηγορούμενος που δεν ήταν παρών στο χθεσινό δικαστήριο και εκπροσωπούνταν από πληρεξούσιο δικηγόρο, σε περίπτωση που δεν παραδοθεί στις αρχές, κηρύσσεται φυγόποινος.

Το Τριμελές χθες τον δίκασε σε δεύτερο βαθμό, διατηρώντας την ποινή που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα.

Ο άνδρας φέρεται στις 14 Ιανουαρίου του 2013 να δημοσίευσε αγγελία στο διαδίκτυο, στην οποία ανέφερε ότι πουλάει το αυτοκίνητο του, ζητώντας 3.000€ από τον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Στην αγγελία απάντησε Βολιώτης και κανόνισαν τα της αγοραπωλησίας. Συγκεκριμένα ο 29χρονος ζήτησε ως προκαταβολή για το αυτοκίνητο τα μισά χρήματα, με τον άνδρα να του τα καταθέτει στη Τράπεζα λέγοντας του, ότι θα του το έστελνε μέσω θαλάσσιας οδού στο Βόλο.

Ο Βολιώτης με τη παραλαβή θα του έβαζε στη Τράπεζα και τα υπόλοιπα χρήματα, προκειμένου να το εξοφλήσει, αλλά περίμενε μάταια, καθώς στη συνέχεια ο δράστης του δήλωσε πως μετάνιωσε, και δεν θέλει να πουλήσει τελικώς το αμάξι.

Του ζήτησε να του επιστρέψει τα 1.500€ από τη στιγμή που δεν θα γινόταν η συναλλαγή, αλλά ο 29χρονος προφασιζόμενος διάφορα εμπόδια απέφευγε να του τα παραδώσει, με το θύμα να υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά για απάτη και το θέμα να οδηγείται στις δικαστικές αίθουσες.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στη Ν. Αγχίαλο ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ - https://t.co/TjlHS76tI0 -

  • Πρόστιμα σε Σκιάθο και Αλόννησο για αλιεύματα - https://t.co/XkepEjl4D0 -

  • Δεκατρία νέα θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/3pTrhJdXjD -

"Αλιεύοντας" την είδηση