Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τρία χρόνια φυλακή σε 29χρονο για απάτη σε βάρος Βολιώτη μέσω αγγελίας
Τρία χρόνια φυλακή σε 29χρονο για απάτη σε βάρος Βολιώτη μέσω αγγελίας

Τρία χρόνια φυλακή σε 29χρονο για απάτη σε βάρος Βολιώτη μέσω αγγελίας

Στη φυλακή θα πρέπει να οδηγηθεί 29χρονος για , καθώς χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο τον καταδίκασε σε 36 μήνες, χωρίς αναστολή και χωρίς η να είναι μετατρέψιμη. Ο κατηγορούμενος που δεν ήταν παρών στο χθεσινό δικαστήριο και εκπροσωπούνταν από πληρεξούσιο δικηγόρο, σε περίπτωση που δεν παραδοθεί στις αρχές, κηρύσσεται φυγόποινος.

Το Τριμελές χθες τον δίκασε σε δεύτερο βαθμό, διατηρώντας την ποινή που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα.

Ο φέρεται στις 14 Ιανουαρίου του 2013 να δημοσίευσε αγγελία στο διαδίκτυο, στην οποία ανέφερε ότι πουλάει το αυτοκίνητο του, ζητώντας 3.000€ από τον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Στην αγγελία απάντησε Βολιώτης και κανόνισαν τα της αγοραπωλησίας. Συγκεκριμένα ο 29χρονος ζήτησε ως προκαταβολή για το αυτοκίνητο τα μισά , με τον άνδρα να του τα καταθέτει στη Τράπεζα λέγοντας του, ότι θα του το έστελνε μέσω θαλάσσιας οδού στο Βόλο.

Ο Βολιώτης με τη παραλαβή θα του έβαζε στη Τράπεζα και τα υιπα , προκειμένου να το εξοφλήσει, αλλά περίμενε μάταια, καθώς στη συνέχεια ο δράστης του δήλωσε πως μετάνιωσε, και δεν θέλει να πουλήσει τελικώς το αμάξι.

Του ζήτησε να του επιστρέψει τα 1.500€ από τη στιγμή που δεν θα γινόταν η συναλλαγή, αλλά ο 29χρονος προφασιζόμενος διάφορα εμπόδια απέφευγε να του τα παραδώσει, με το να υποβάλλει για και το θέμα να οδηγείται στις δικαστικές αίθουσες.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση