Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Τρία χρόνια φυλακή για την καταστροφή κάμερας στις φυλακές του Βόλου
Τρία χρόνια φυλακή για την καταστροφή κάμερας στις φυλακές του Βόλου

Τρία χρόνια φυλακή για την καταστροφή κάμερας στις φυλακές του Βόλου

Τρία χρόνια μετατρέψιμη προς 5 ευρώ την ημέρα, κόστισε η καταστροφή μιας κάμερας παρακολούθησης για δύο αλλοδαπούς κρατούμενους των φυλακών του Βόλου.

Συγκεκριμένα το την Παρασκευή καταδίκασε έναν κρατούμενο από τη Γεωργία, για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, ενώ ήταν ήδη τρόφιμος των φυλακών του Βόλου.

Συγκατηγορούμενος του ήταν ένας Ρώσος, για τον οποίο παραμένει η πρωτόδικη ποινή των τριών ετών που είχε καταδικαστεί.

Οι δύο αλλοδαποί, 20 ετών ο Γεωργιανός, 21 ο Ρώσος κατηγορούνταν ότι στις 24 Νοεμβρίου 2017, το πρωί, κατέστρεψαν με γροθιές, στον τοίχο του ισογείου διαδρόμου, που ενώνει τις πτέρυγες Α’ και Β’ των φυλακών Χιλιαδούς, όπου κρατούνταν, μια κάμερα παρακολούθησης.

Σε πρώτο βαθμό τους είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών για τον καθένα, ενώ στην εκδίκαση της έφεσης εξετάστηκε αίτημα αναβολής του Ρώσου που το Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι είναι ανυποστήρικτο.

Ο νεαρός από τη Γεωργία καταδικάστηκε σε τριών ετών, μετατρέψιμη προς 5 € την ημέρα, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι δικάστηκαν ερήμην, καθώς κρατούνται στις Τρικάλων και Κορυδαλλού, αντίστοιχα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τι γνωρίζουμε για την Όμικρον: Ιλιγγιώδης η μετάδοση, σημαντική η τρίτη δόση εμβολίου #μετάλλαξηΌμικρον - https://t.co/FiClxazRvG -

  • Eξ' αποστάσεως προγράμματα επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Π.Θ. #ΚΕΔΙΒΙΜ - https://t.co/5DIeXqRdgB -

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

"Αλιεύοντας" την είδηση