Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Τραυματισμός 81χρονου οδηγού σε τροχαίο στη Λαρίσης
Τραυματισμός 81χρονου οδηγού σε τροχαίο στη Λαρίσης

Τραυματισμός 81χρονου οδηγού σε τροχαίο στη Λαρίσης

Τραυματισμός 81χρονου οδηγού σε προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ύψος της διασταύρωσης προς το ίδρυμα «», στην οδό Λαρίσης, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Ο 81χρονος οδηγούσε τζιπ μάρκας Suzuki Vitara και βγήκε από παράδρομο στην οδό Λαρίσης,  χωρίς να ελέγξει την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενη νταλίκα, που είχε κατεύθυνση προς τη .

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή και το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου παρασύρθηκε και ακινητοποιήθηκε στη διαχωριστική νησίδα.

Στο σημείο πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι διασώστες έβγαλαν τον τραυματισμένο ηλικιωμένο οδηγό που μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου.

 

Τραυματίστηκε  55χρονος

Εν τω μεταξύ,   προκλήθηκε  στις 6.30 σήμερα το απόγευμα στην οδό Φυτόκου, μπροστά από πολυκατάστημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί,  ελαφρά, ένας 55χρονος .

Το κατέβαινε την οδό Φυτόκου, όταν στην πορεία του βγήκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δεν είδε το , με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Ο 55χρονος οδηγός του δικύκλου φορούσε προστατευτικό κράνος και δεν χτύπησε στο , ωστόσο υπέστη εξάρθρωση ώμου και κάταγμα στο πόδι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση