Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Τραυματισμός σε ασανσέρ στην Εφορία
Τραυματισμός σε ασανσέρ στην Εφορία

Τραυματισμός σε ασανσέρ στην Εφορία

Για τραυματισμό ανθρώπου σε ασανσέρ στο πολυόροφο  κτίριο που στεγάζεται η Εφορία Βόλου ενημερώθηκε πριν λίγη ώρα η .

Στο σημείο  έσπευσαν έξι με τρία , προκειμένου να απεγκλωβίσουν  τον  τραυματία και τυχόν άλλο τον κόσμο που εξυπηρετούνταν .

 

*To ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη

 

Από τον τέταρτο όροφο στο ισόγειο το  ασανσέρ στο κτίριο της Εφορίας

“Βουτιά” έκαναν σήμερα το πρωί τρεις άνθρωποι που βρισκόταν στο ασανσέρ του κτιρίου της Εφορίας και από τον τέταρτο όροφο βρέθηκαν στον ισόγειο.

Από τους δύο άνδρες και μια γυναίκα που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο ασανσέρ τραυματίστηκε η γυναίκα που μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Βόλου.

Στις 10.15 σήμερα το πρωί  δύο άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας περίπου 50-55 χρονών μπήκαν στο ασανσέρ για να κατέβουν από τον τέταρτο όροφο στο ισόγειο.

Αμέσως ενημερώθηκε η και επί τόπου πήγαν τρία με επτά άνδρες, όπως και ο γιατρός του ΕΚΑΒ, ενώ ήδη στο σημείο είχε συγκεντρωθεί κόσμος και στην Εφορία.

Οι άνοιξαν την πόρτα στο ισόγειο και διαπίστωσαν ότι το κουβούκλιο του ασανσέρ βρισκόταν περίπου 40 εκατοστά κάτω από το επίπεδο του εδάφους και ευτυχώς, οι τρεις επιβαίνοντας καλά στην υγεία τους.

Η γυναίκα διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί στη μύτη και παραπονέθηκε ότι πονούσε το πόδι της, με να της παρασχεθούν οι από τον γιατρό και στη συνέχεια να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο για εξετάσεις. Οι άλλοι δύο άνδρες που βρισκόταν στο ασανσέρ ήταν καλά στην υγεία τους και δεν απαιτήθηκε  η παροχή πρώτων βοηθειών.

Όπως είπε στους πυροσβέστες η τραυματισμένη γυναίκα, πριν ακόμη ξεκινήσει, ακούστηκε ένα απότομο μπαμ και ξαφνικά το ασανσέρ βρέθηκε στο ισόγειο.

 

Μόνιμες οι βλάβες στα ασανσέρ

 Οι στην Εφορία καταγγέλλουν για  συχνές βλάβες των ασανσέρ και στις δύο εισόδους του κτιρίου, που έχουν να πέφτει κόσμος και ζητούν να αντικατασταθούν.

Ακόμη επισήμαναν ότι ο συντηρητής του ασανσέρ, όταν επισκευάζει τη βλάβη λέει ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, αλλά οι βλάβες είναι συνεχείς. Οι εργαζόμενοι ζητούν την αντικατάσταση των ασανσέρ, τονίζοντας ότι ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα είναι άμεσος.

Το γεγονός των συχνών βλαβών επιβεβαιώνουν και πυροσβέστες που καλούνται πολύ συχνά για να κάνουν απεγκλωβισμούς ανθρώπων όταν τα ασανσέρ πέφτουν, όπως έγινε και σήμερα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ισπανία: Ένα σχολείο δίπλα στη θάλασσα εξαιτίας του κορωναϊού - https://t.co/ss0t4emPez -

  • Η ΠΟΕΣΥ για Φουρθιώτη-ΕΡΤ3 - https://t.co/bKnJqRsXMv -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/7qXchtGyqd -

"Αλιεύοντας" την είδηση