Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τραυμάτισαν υπάλληλο του Π.Θ. αντιεξουσιαστές
Τραυμάτισαν υπάλληλο του Π.Θ. αντιεξουσιαστές

Τραυμάτισαν υπάλληλο του Π.Θ. αντιεξουσιαστές

Για να μπλοκάρουν διαγωνισμό

Θύμα ς έπεσε υπάλληλος του Πρωτοκόλλου του από νεαρούς αντιεξουσιαστές, οι οποίοι τη στρίμωξαν στην πόρτα και την τραυσαν ελαφρά στο γόνατο, επιχειρώντας να πάρουν τους φακέλους των αναδόχων, για να μπλοκάρουν της διαδικασία διαγωνισμού δύο ακινήτων πίσω από τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ, όπου υπάρχει κατάληψη.

εαροί που ανήκουν στο χώρο των αντιεξουσιαστών πήγαν στις 9.00 το πρωί στις της Τεχνικής Υπηρεσίας του (Γαμβέτα – Τ. Οικονομάκη), γνωρίζοντας ότι ήταν η τελευταία μέρα ημέρα προθεσμίας για τη δημοπράτηση δύο κτιρίων του Π.Θ. πίσω από τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Βόλου, στη συνοικία Παλαιών, αλλά έφυγαν άπραγοι και στις 10 το πρωί μετέβησαν στο Πρωτόκολλο του κτιρίου Παπαστράτος όπου απευθύνθηκαν στην αρμόδια υπάλληλο, για να πάρουν τους φακέλους των προσφορών που είχαν κατατεθεί και να μπλοκάρουν τον διαγωνισμό.

Τη στιγμή εκείνη ήταν παρών και ένας από τους διαγωνιζόμενους, ενώ η αρμόδια υπάλληλος, όταν αντιλήφθηκε τι έγινε προσπάθησε, χωρίς να τα καταφέρει να κλειδώσει το συρτάρι όπου βρίσκονταν οι φάκελοι.

Τελικά, οι περίπου 10 νεαροί, που είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, μπήκαν μπροστά στην υπάλληλο, την οποία στρίμωξαν στην πόρτα, με να τραυματιστεί ελαφρά στο γόνατο, κατάφεραν ν' αρπάξουν δύο φακέλους και να εξαφανιστούν.

Η υπάλληλος του μεταφέρθηκε στο οσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Η ενέργεια των νεαρών προκάλεσε δυσφορία στους κόλπους του και στις 5 το απόγευμα στο συγκρότημα Τσαλαπάτα οι πρυτανικές αρχές θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για το περιστατικό και όχι μόνο.

Σημειώνεται ότι στα κτίρια, για τα οποία γίνεται ο διαγωνισμός για κατασκευή νέων για τις ανάγκες του Π.Θ. υπάρχει η κατάληψη Τερμίτα και για το λόγο αυτό αντιδρούν οι νεαροί.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση