Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Απομακρύνθηκαν σήμερα τα τρακτέρ από τον κόμβο Μικροθηβών
Απομακρύνθηκαν σήμερα  τα τρακτέρ από τον κόμβο Μικροθηβών

Απομακρύνθηκαν σήμερα τα τρακτέρ από τον κόμβο Μικροθηβών

Απομακρύνθηκαν σήμερα τα τρακτέρ από τον κόμβο Μικροθηβών, μετά από 40 μέρες κινητοποιήσεων, με αιτήματα το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παρς, ενώ η ΠΑΘΕ, άνοιξε και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται χωρίς πρόβλημα και παρακαμπτήριους.

Οι αγρότες δηλώνουν ότι φεύγουν με το κεφάλι ψηλά, αλλά δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα, καθώς θα βρίσκονται σε επαφή και θα ενημερώνονται για τις εξελίξεις,

Μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό στη Βουλή, οι αγρότες θα εξετάσουν άλλες δράσεις και κινήσεις, για να εκφράσουν τη τους, ενώ θα συμμετάσχουν στην που θα προκηρύξουν ΓΣΕΕ και , την ημέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου.

Έτσι σήμερα Δευτέρα (29-02-2016), σύμφωνα με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς, αίρεται η κυκλοφορίας των οχημάτων στην αερο του κόμβου Μικροθηβών ς (χ/θ 295+700) της Εθνικής Οδού Αθηνών – ς (Π.Α.Θ.Ε.).

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της , οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα: 24210-76995, 24220 -26555, 24210-76969.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση