Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Απομακρύνθηκαν σήμερα τα τρακτέρ από τον κόμβο Μικροθηβών
Απομακρύνθηκαν σήμερα  τα τρακτέρ από τον κόμβο Μικροθηβών

Απομακρύνθηκαν σήμερα τα τρακτέρ από τον κόμβο Μικροθηβών

Απομακρύνθηκαν σήμερα τα από τον κόμβο Μικροθηβών, μετά από 40 μέρες κινητοποιήσεων, με αιτήματα το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παραγωγής, ενώ η ΠΑΘΕ, άνοιξε και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται χωρίς πρόβλημα και παρακαμπτήριους.

Οι αγρότες δηλώνουν ότι φεύγουν με το κεφάλι ψηλά, αλλά δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα, καθώς θα βρίσκονται σε επαφή και θα ενημερώνονται για τις εξελίξεις,

Μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό στη Βουλή, οι αγρότες θα εξετάσουν άλλες δράσεις και κινήσεις, για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους, ενώ θα συμμετάσχουν στην απεργία που θα προκηρύξουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, την ημέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου.

Έτσι σήμερα Δευτέρα (29-02-2016), σύμφωνα με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αίρεται η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην αερογέφυρα του κόμβου Μικροθηβών Μαγνησίας (χ/θ 295+700) της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (Π.Α.Θ.Ε.).

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων στο της Μαγνησίας, οι μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα: 24210-76995, 24220 -26555, 24210-76969.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση