Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Τουρκικά ιστοπλοϊκά στο λιμάνι του Βόλου
Τουρκικά ιστοπλοϊκά στο λιμάνι του Βόλου

Τουρκικά ιστοπλοϊκά στο λιμάνι του Βόλου

Στον λιμένα του Βόλου θα καταπλεύσουν και θα ελλιμενιστούν, από 10/6/2018 έως και 12/6/2018, περίπου τριάντα ιστοπλοϊκά σκάφη που ανήκουν στην τουρκική Ένωση Ερασιτεχνών Ιστιοπλόων με την ονομασία «DADD».

Τα ιστοπλοϊκά σκάφη θα συμμετάσχουν σε αντίστοιχες διοργανώσεις αθλητικού χαρακτήρα, με τις ονομασίες «DADDrally Aegean Sea 2018» και «DADDrally Black Sea 2018».

Η Ο.Λ.Β. Α.Ε. ενημερώθηκε εσχάτως (την 4/6/2018) από τον Ι.Ο.Β.Α.Θ. και θα μεριμνήσει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, για την ικανοποίηση του ανωτέρω αιτήματος.

Ξανά στο Βόλο το “Horizon”

Χί. θα μεριμνήσει, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, για την ικανοποίηση του ανωτέρω αιτήματος.. θα μεριμνήσει, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, για την ικανοποίηση του ανωτέρω αιτήματος.λιους πεντακόσιους επιβάτες, κυρίως Ευρωπαίους, διαφόρων εθνικοτήτων, έφερε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Βόλου το κρουαζιερόπλοιο Horizon που κατέπλευσε από τη Μύκονο.

Οι περισσότεροι από τους επιβάτες επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία για τα Μετέωρα, ενώ αρκετοί προτίμησαν να μείνουν στην πόλη του Βόλου.

Όπως είναι γνωστό, το πλοίο, με σημαία Μάλτας, έχει 600 άτομα πλήρωμα και θα αποπλεύσει το βράδυ για τα Χανιά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύσκεψη για την υγειονομική κατάσταση στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων - https://t.co/B9N8xcXH2m -

  • Με «μπλόκο» στις εξαγωγές εμβολίων απειλεί η Ε.Ε. - https://t.co/63nlS0w68Z -

  • Διαδικτυακή εκδήλωση για την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων - https://t.co/zWFRAfIrT3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση