Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Του επιτέθηκε με μαχαίρι και σώθηκε λόγω της εκπαίδευσης του ως “κομάντο”
Του επιτέθηκε με μαχαίρι και σώθηκε λόγω της εκπαίδευσης του ως “κομάντο”

Του επιτέθηκε με μαχαίρι και σώθηκε λόγω της εκπαίδευσης του ως “κομάντο”

Η εκπαίδευση που είχε από τις ειδικές δυνάμεις του στρατού γλίτωσε από τα χειρότερα έναν 66χρονο από περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, αφού κατάφερε να αφοπλίσει έναν 71χρονο που του επιτέθηκε με μαχαίρι, για ασήμαντη αιτία. Ο 71χρονος καταδικάστηκε προχθές από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή και έφεση, για επικίνδυνη .

Επίσης ο μεσήλικας κατηγορούνταν και για απειλή, η οποία όμως έπαυσε από το δικαστήριο. Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της 19ης Μαρτίου του 2014 σε στην Β' Βόλου, όταν ο 71χρονος εξαιτίας διαφορών που είχε με το , για το που θα βόσκουν τα πρόβατα του, επιτέθηκε εναντίον του με μια ξύλινη γκλίτσα ενός μέτρου που κρατούσε στα χέρια.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο χτύπησε τον 66χρονο πολλές φορές, στο και στο σώμα, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής, κάκωση στο θώρακα, αλλά και κάκωση στον αγκώνα του δεξιού χεριού που προέταξε για να αποφύγει τα υπόλοιπα χτυπήματα.

Στη συνέχεια έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε πάνω του και προσπάθησε με αυτό να τον πλήξει, αλλά ο 66χρονος ως παλιός “κομάντο” τον ακινητοποίησε, αρπάζοντας τον από το χέρι και τον αυχένα, και έτσι του έπεσε το μαχαίρι στο έδαφος.

Ο 71χρονος δράστης τράπηκε σε φυγή παρατώντας το μαχαίρι, ενώ φέρεται να απείλησε έναν ακόμα, λέγοντας του ότι δε μπορεί να βγάλει το μαχαίρι, αλλιώς θα τον έσφαζε.

Στο δικαστήριο βρέθηκε, τόσο ο δράστης, όσο και το της ς, οι οποίοι πλέον έχουν καλές σχέσεις.

Στην απολογία του ο 71χρονος παραδέχθηκε τις πράξεις του, κάνοντας λόγο για λάθος εκ μέρους του, προσθέτοντας πως πλέον τα έχουν βρει, και πως δεν έπρεπε να φτάσουν στο σημείο της χρήσης ς, για το μέρος που θα βόσκουν τα πρόβατα.

Τελικά ο 71χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με τριετή , ενώ άσκησε έφεση και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση