Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τους εκφωνητές της παρέλασης βράβευσε η Διεύθυνση B’/θμιας Εκπαίδευσης
Τους εκφωνητές της παρέλασης βράβευσε  η Διεύθυνση  B’/θμιας Εκπαίδευσης

Τους εκφωνητές της παρέλασης βράβευσε η Διεύθυνση B’/θμιας Εκπαίδευσης

Τους δύο εκφωνητές της παρέλασης του βράβευσε σήμερα το πρωί η Διεύθυνση Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μανησίας και το 3ο Βόλου, στο αμφιθέατρο του κτιρίου Παπαστράτος του Π.Θ., στο περιθώριο της εκδήλωσης για την εθνική επέτειο.

Πρόκειται για τη Χρυσάνθη Βουτσά, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, που υπηρέτησε την Παιδεία επί 37 έτη και τον Γιώργο Τουφεξή συνταξιούχο φιλόλογο, τους οποίους βράβευσε με τιμητικές πλακέτες ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωκράτης Σαβελίδης.

«Εδώ και 20 χρόνια η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και κατ’ επέκταση η Πολιτεία, μου εμπιστεύεται το μικρόφωνο της παρέλασης κι αυτό το θεωρώ ύψιστη τιμή για το πρόσωπό μου», δήλωσε η κα. Βουτσά.

Ο κ. Τουφεξής, δήλωσε ότι εκπληρώνει ένα προς την πατρίδα, που είναι απειροελάχιστο σε σχέση με τα γεγονότα που παρουσιάζουν ως εκφωνητές και πρόσθεσε ότι με την περιγραφή που κάνει αισθάνεται μεγάλη τιμή και χρέος, απέναντι στα ιερά πρόσωπα που διαμόρφωσαν αυτά τα γεγονότα «που εμείς περιγράφουμε σχολιάζουμε και αναλύουμε, με συγκίνηση πολλές φορές και με καμάρι, βλέποντας τα σημερινά παιδιά και τους στρατιώτες να περνούν με υπερηφάνεια στην του Βόλου».

Σύμφωνα με τον κ. Τουφεξή και οι ίδιοι οι εκφωνητές από τις που βλέπουν αντλούν θάρρος και αισιοδοξία, για το δύσκολο σήμερα και για το αύριο του λαού, του έθνους και της ιστορίας, για τη συνέχισή της με αξιοπρέπεια και Ελληνική λεβεντιά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση