Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τοπικό ντέρμπι στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης μεταξύ Ολυμπιακού -Νίκης
Τοπικό ντέρμπι στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης μεταξύ Ολυμπιακού -Νίκης

Τοπικό ντέρμπι στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης μεταξύ Ολυμπιακού -Νίκης

Τοπικό   το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 15:00  στο Δημοτικό Στάδιο ς, μεταξύ Ολυμπιακού και Νίκης.Ο Ολυμπιακός δίνει έναν πολύ κρίσιμο αγώνα απέναντι στη και θέλει όλο τον φίλαθλο κόσμο για  να πανηγυρίσει στο τέλος τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αμφίβολος ο Μητρόπουλος

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, με πρωινή προπόνηση, παρουσία φιλάθλων, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ερυθρολεύκων ενόψει του αυριανού αγώνα με τη .

Ο έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες εκτός του Ξενοδόχοφ ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι τραυματίστηκε στον αγώνα με την Καλαμάτα ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Παύλου Μητρόπουλου καθώς τις τελευταίες ημέρες υποφέρει από ίωση.

Λ. Βόκολος: «Θα κάνουμε το χρέος μας»

Σε δήλωση του για τον αυριανό αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε: «Είναι ένα , ένα παιχνίδι που σημαίνει πολλά και για τις δύο ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Θα μπούμε στο γήπεδο και θα κάνουμε το χρέος μας που δεν είναι άλλο από το δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, όπως θέλουμε και προσπαθούμε να κάνουμε άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια, αν και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι λίγο ιδιαίτερο όπως βέβαια και όλα τα ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, είναι παιχνίδι που θα κριθεί στο πάθος, στην διάθεση και στην θέληση που θα δείξουν και οι δύο ομάδες.

Θέλω να πιστεύω ότι εμείς θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει να παρουσιαστούμε και θα καταφέρουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Τα εισιτήρια του αγώνα

Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την Θύρα 1 (οδός Ύδρας) και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13.00.

Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€

Οι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ς τους.

Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.

Διευκρινίζεται πως οι κάτοχοι προσκλήσεων της φιλοξενούμενης ομάδας θα εισέλθουν στο γήπεδο ομαδικά με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας από την Θύρα 2 (οδός Αργέντη).

Τέλος η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου παρακαλεί όλους τους φιλάθλους, λόγω τις ιδιαιτερότητας της αυριανής αναμέτρησης και προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφαλής διεξαγωγή του αγώνα, να δείξουν την δέουσα προσοχή και με την συμπεριφορά τους να προστατεύσουν την ομάδα μας.

Υπενθυμίζεται πως απαγορεύεται ρητά η χρήση κροτίδων, βεγγαλικών, φωτοβολίδων, στυλό lazer και οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου μπορεί με την ρήψη του να προκαλέσει σωματική βλάβη.

Η Νίκη 

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο έχουν σιγουριά για τις δυνατότητες της ομάδας και θα πάνε για το διπλό που , εκτός από το γόητρο και τη μεγάλη χαρά που θα προσφέρει στους οπαδούς,  θα κρατήσει τη Νίκη ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, από την οποία απέχει πέντε πόντους έξι αγωνιστικές πριν το τέλος, έχοντας να παίξει τέσσερις φορές ως φιλοξενούμενη και δύο ως γηπεδούχος.

Το μοναδικό πρόβλημα ακούει στο όνομα Σεμπάστιαν Καμπαγέρο, αφού οι τέσσερις τιμωρημένοι επιστρέφουν (Μπαλάφας, Κρουθ, Ροχάνο, Μπιτσάκος).

Υπενθυμίζεται  ότι στο ματς του πρώτου γύρου, ο είχε πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη με τους κυανόλευκους, ενώ ένα γύρο μετά ξέρει και ο ίδιος, ότι αν το επαναλάβει, η ομάδα του δεν μπορεί πλέον να κοιτά τίποτε άλλο παρά την άνοδο.

Η Νίκη πριν το ματς της 16ης Νοεμβρίου 2019, στο οποίο επικράτησε με 2-0 με γκολ των Τσιώλη, είχε φτάσει στην τελευταία θέση, ενώ τώρα είναι τρίτη και δύο βαθμούς πάνω από τον μεγάλο της αντίπαλο κι αυτό λέει πολλά.

H ΠΑΕ

H ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τους φιλάθλους της πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνησή τους στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης Βόλου, το μεσημέρι του Σαββάτου (22/2, 15:00), για τον αγώνα της ομάδας  κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, όπως ακριβώς ορίζει η απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της κυανόλευκης διοίκησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση