Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Τον προστάτη τους Άγιο Γεώργιο τίμησαν στο Στρατόπεδο «ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ»
Τον προστάτη τους Άγιο Γεώργιο τίμησαν στο Στρατόπεδο «ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ»

Τον προστάτη τους Άγιο Γεώργιο τίμησαν στο Στρατόπεδο «ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ»

Τον προστάτη τους Άγιο Γεώργιο τίμησαν οι αξιωματικοί και οπλίτες της 32ης ΤΠΝ σε σημερινή πρωινή εκδήλωση στο Στρατόπεδο «ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ».

Η τελετή ξεκίνησε με αγήματα, ακολούθησε δοξολογία και ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Βασ. Τελλίδη, στην οποία αναφέρθηκε η ιστορία του Αγίου Γεωργίου και το αξιόμαχο του Στρατού ακόμη και σε περιόδους οικονομικής κρίσης, όπως αυτή που διανύει η χώρα.
Ακολούθησε επίδειξη από διμοιρία της 32 ΤΠΝ , η οποία εισέπραξε στο τέλος το χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Επίσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την έκθεση οπλικών συστημάτων και στο τέλος ακολούθησε δεξίωση προς τους επίσημους.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο ταξίαρχος, ανώτερος διοικητής Φρουράς Βόλου και διοικητής 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Πέτρος Κάρλες δήλωσε: «Σήμερα είναι μέρα εορτής για τον Ελληνικό Στρατό, μια εορτή η οποία μας θυμίζει την του Ελληνικού λαού, μια γεμάτη αγώνες για επιβίωση και εθνική ανεξαρτησία.
Σήμερα ο Ελληνικός Στρατός βρίσκεται σε υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Αυτό οφείλεται στο προσωπικό, το οποίο εργάζεται με όλη του τη δύναμη σε όλα τα επίπεδα, για να διατηρήσει το αξιόμαχό του.
Πολλές φορές το προσωπικό αυτό, δεν υπολογίζει προσωπικά ή οικογενειακά προβλήματα.
Ο Ελληνικός Στρατός ήταν πάντα παρών σε όλα τα προβλήματα, κοντά στην κοινωνία και ήταν πάντα ο τελικός νικητής».

Στην εκδήλωση μετείχαν η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο περιφερειακός σύμβουλος Γρ. Ιγγλέσης, ο γενικός του Δήμου Βόλου Στ. Διαμαντίδης, διοικητές και αξιωματικοί της 1ης ΤΑΞ. .Σ. και 111 Π.Μ. και Σωμάτων Ασφαλείας, το προσωπικό της μονάδας, καθώς και ένα νηπιαγωγείο.

IMG_20150423_110437

IMG_20150423_100620

Για το δυστύχημα στις Γλαφυρές

Για το θέμα του δυστυχήματος, που είχε κοστίσει τη ζωή σε τρεις Πεζοναύτες, στο πεδίο βολής Γλαφυρών, ο κ. Κάρλες ανέφερε ότι ερευνάται από τις στρατιωτικές εισαγγελικές αρχέ

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση