Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τον προστάτη τους Άγιο Γεώργιο τίμησαν στο Στρατόπεδο «ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ»
Τον προστάτη τους Άγιο Γεώργιο τίμησαν στο Στρατόπεδο «ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ»

Τον προστάτη τους Άγιο Γεώργιο τίμησαν στο Στρατόπεδο «ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ»

Τον προστάτη τους Άγιο Γεώργιο τίμησαν οι αξιωματικοί και οπλίτες της 32ης ΤΠΝ σε σημερινή πρωινή εκδήλωση στο Στρατόπεδο «ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ».

Η ξεκίνησε με αγήματα, ακολούθησε δοξολογία και ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Βασ. Τελλίδη, στην οποία αναφέρθηκε η του Αγίου Γεωργίου και το αξιόμαχο του Στρατού ακόμη και σε περιόδους οικονομικής κρίσης, όπως αυτή που διανύει η χώρα.
Ακολούθησε επίδειξη από διμοιρία της 32 ΤΠΝ , η οποία εισέπραξε στο τέλος το χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Επίσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την έκθεση οπλικών συστημάτων και στο τέλος ακολούθησε προς τους επίσημους.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο ταξίαρχος, ανώτερος διοικητής Φρουράς και διοικητής 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Πέτρος Κάρλες δήλωσε: «Σήμερα είναι μέρα εορτής για τον Ελληνικό Στρατό, μια εορτή η οποία μας θυμίζει την πορεία του Ελληνικού λαού, μια πορεία γεμάτη αγώνες για επιβίωση και εθνική ανεξαρτησία.
Σήμερα ο Ελληνικός Στρατός βρίσκεται σε υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Αυτό οφείλεται στο προσωπικό, το οποίο εργάζεται με όλη του τη δύναμη σε όλα τα επίπεδα, για να διατηρήσει το αξιόμαχό του.
Πολλές φορές το προσωπικό αυτό, δεν υπολογίζει προσωπικά ή οικογενειακά προβλήματα.
Ο Ελληνικός Στρατός ήταν πάντα παρών σε όλα τα προβλήματα, κοντά στην κοινωνία και ήταν πάντα ο τελικός νικητής».

Στην εκδήλωση μετείχαν η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο περιφερειακός σύμβουλος Γρ. Ιγγλέσης, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Στ. Διαμαντίδης, διοικητές και αξιωματικοί της 1ης ΤΑΞ. Α.Σ. και 111 Π.Μ. και Σωμάτων Ασφαλείας, το προσωπικό της μονάδας, καθώς και ένα νηπιαγωγείο.

IMG_20150423_110437

IMG_20150423_100620

Για το δυστύχημα στις Γλαφυρές

Για το θέμα του δυστυχήματος, που είχε κοστίσει τη ζωή σε τρεις Πεζοναύτες, στο πεδίο βολής Γλαφυρών, ο κ. Κάρλες ανέφερε ότι ερευνάται από τις στρατιωτικές εισαγγελικές αρχέ

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση