Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τον πρόεδρο του Ορφανοτροφείου μηνύει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ
Τον πρόεδρο του Ορφανοτροφείου μηνύει ο πρόεδρος της  ΔΕΥΑΜΒ

Τον πρόεδρο του Ορφανοτροφείου μηνύει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ

Στη Δικιοσύνη προσφεύγει ο πρόεδρος του ΔΣ της ΜΒ, Απ. λάτης κατά του προέδρου του υ Αγγ. Αγραφιώτη, με αφορμή τα όσα είπε ο τελευταίος εις βάρος του το Σάββατο σε τοπικό .

Χαρακτηριστικά από τον προεδρο της ΜΒ έγινε η ακόλουθη δήλωση: «Με οδυνηρή έκπληξη πληροφορήθηκα την εμπλοκή του ονόματός μου στα τουλάχιστον περίεργα και σε κάθε περίπτωση απαράδεκτα «παιχνίδια» του «κυρίου» Άγγελου Αγραφιώτη με το , κάτι που δεν είναι ανεκτό από μέρους μου.

Αφού ξεκαθαρίσω ότι τον συγκεκριμένο «κύριο», που υποστήριξε ψευδέστατα ότι δήθεν επικοινώνησε μαζί μου ζητώντας εξυπηρέτηση για επισκευές στα υδραυλικά του Ορφανοτροφείου κι εγώ του ζήτησα σαν αντάλλαγμα την παραμονή στο ίδρυμα μιας υπαλλήλου, ούτε καν τον γνωρίζω, πολλώ δε μάλλον ουδέποτε επικοινώνησα μαζί του, δηλώνω ότι θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη.

Κι αυτό γιατί το Ορφανοτροφείο είναι πολύ σημαντική υπόθεση, για να το χρησιμοποιεί έτσι ο κάθε , και μάλιστα εμπλέκοντας με συκοφαντικό τρόπο ανθρώπους που ούτε έχουν, ούτε, βεβαίως, θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του. Τελεία και παύλα».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση