Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Τον πρόεδρο του Ορφανοτροφείου μηνύει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ
Τον πρόεδρο του Ορφανοτροφείου μηνύει ο πρόεδρος της  ΔΕΥΑΜΒ

Τον πρόεδρο του Ορφανοτροφείου μηνύει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο πρόεδρος του ΔΣ της , Απ. Γαλάτης κατά του προέδρου του Ορφανοτροφείου Αγγ. Αγραφιώτη, με αφορμή τα όσα είπε ο τελευταίος εις βάρος του το Σάββατο σε τοπικό .

Χαρακτηριστικά από τον προεδρο της έγινε η ακόλουθη δήλωση: «Με οδυνηρή έκπληξη πληροφορήθηκα την εμπλοκή του ονόματός μου στα τουλάχιστον περίεργα και σε κάθε περίπτωση απαράδεκτα «παιχνίδια» του «κυρίου» Άγγελου Αγραφιώτη με το , κάτι που δεν είναι ανεκτό από μέρους μου.

Αφού ξεκαθαρίσω ότι τον συγκεκριμένο «κύριο», που υποστήριξε ψευδέστατα ότι δήθεν επικοινώνησε μαζί μου ζητώντας εξυπηρέτηση για επισκευές στα υδραυλικά του Ορφανοτροφείου κι εγώ του ζήτησα σαν αντάλλαγμα την παραμονή στο ίδρυμα μιας υπαλλήλου, ούτε καν τον γνωρίζω, πολλώ δε μάλλον ουδέποτε επικοινώνησα μαζί του, δηλώνω ότι θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη.

Κι αυτό γιατί το είναι πολύ σημαντική υπόθεση, για να το χρησιμοποιεί έτσι ο κάθε , και μάλιστα εμπλέκοντας με συκοφαντικό τρόπο ανθρώπους που ούτε έχουν, ούτε, βεβαίως, θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του. Τελεία και παύλα».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανανέωση συνεργασίας ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς #ΓΣΘησέαςΑγριάς - https://t.co/ymnS5snDkP -

  • Ασφαλτόστρωση της οδού Βλάχα-Βροντερό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/enhrih2H9A -

  • Χρηματοδότηση ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης σε Συκούριο και Νίκαια - https://t.co/T09JTFEuVL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση