Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Tον ευεργέτη Χαράλαμπο Τσιμά τίμησε η ΔΑΜ
Tον ευεργέτη Χαράλαμπο Τσιμά τίμησε η ΔΑΜ

Tον ευεργέτη Χαράλαμπο Τσιμά τίμησε η ΔΑΜ

Τιμήθηκε σήμερα ο  ευεργέτης Χαράλαμπος Τσιμάς, σε λιτή εκδήλωση που έγινε στη Διεύθυνση Αστυνομίας για την του τόσο προς την Αστυνομία όσο  και για την εν γένει  ανιδιοτελή και  διαχρονική προσφορά του στην πόλη του Βόλου .

Στον κ. Τσιμά απονεμήθηκε χειροποίητο τιμητικό δίπλωμα σε κορνίζα, όπως και στην επί 59 χρόνια σύζυγό του, παρουσία εκπροσώπων του Στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας και αστυνομικού προσωπικού.

 

«Δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη»

Ο ευεργέτης ευχήθηκε να είναι υγιής για να μπορέσει να προσφέρει και άλλα στην Αστυνομία και τόνισε ότι αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους σεβόμαστε και να τους αγαπάμε, γιατί σ' αυτούς οφείλουμε την .

Ο κ. Τσιμάς είπε ότι το πρώτο που επιθυμεί είναι και άλλοι άνθρωποι να βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη «για να τους χαϊδεύουμε το μάγουλο και να λέμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι κοντά σας και σας σκέφτονται, ώστε οι νέοι να ζήσουν σε μια πιο στοργική και πιο ευχάριστη κοινωνία», ενώ έδωσε το μήνυμα να μην ξεχνάμε και να αγαπάμε τους ανθρώπους που έχουν  την ανάγκη μας, σημειώνοντας πως αν αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν στον κόσμο, θα έχουμε και μια καλύτερη κοινωνία.

Ο αστυνομικός διευθυντής , είπε ότι πρωτίστως τιμάται ο κ. Χαράλαμπος Τσιμάς,για την που δείχνει τους ένστολους και ειδικά στην Αστυνομία και για τη διαχρονική του προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Η τελευταία δωρεά του κ. Τσιμά προς την Αστυνομία είναι τρία φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, αξίας 3.000 € περίπου, ενώ παλιότερα είχε δωρήσει τρία αυτοκίνητα (δύο για την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας και ένα για το Α.Τ. Ν. Πηλίου.

Η ζωή και η προσφορά του κ. Τσιμά 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε προβολή σε γιγαντοθόνη της ζωής του κ. Τσιμά, των χρόνων που πέρασε στην Αιθιοπία και της προσφοράς εδώ και χρόνια στην περιοχή.

Στις προσφορές του Κεφαλλονίτη ευεργέτη  περιλαμβάνονται δύο μηχανήματα αιμοκάθαρσης στο Νοσοκομείο η  επέκταση του Γηροκομείου Καναλίων με την πτέρυγα για τη φροντίδα ηλικιωμένων, η ανακαίνιση και εξοπλισμός τεσσάρων αιθουσών της Ογκος Κλινικής του Νοσοκομείου, η δωρεά ενός πυροσβεστικού οχήματος 4χ4 στις Ειδικές Δυνάμεις Μαγνησίας,  τρία οχήματα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, η προτομή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο προαύλιο του Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Νικολάου, η προτομή του Νίκου Γούναρη στην κοινότητα ς, η οικονομική ενίσχυση για ανακαίνιση της αίθουσας για παιδιά με κινητικά προτα στην ΕΛΕΠΑΠ, η χρηματική βοήθεια για την αποπεράτωση του Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής στη Δράκεια, η κατασκευή  της παιδικής χαράς και η παιδική βιβλιοθήκη στη Μηλίνα, η οικονομική ενίσχυση  σωματείων, συλλόγων, ιδρυμάτων και ευπαθών ομάδων, η αποκατάσταση τριών  αιθουσών της Ογκος Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου και η  χρηματοδότηση  κατασκευής του Ξενώνα συνοδών ασθενών στο Νοσοκομείο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση