Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Τον έβγαλαν από τη φυλακή οι συγγενείς 44χρονο που δεν κατέβαλλε τη διατροφή στη πρώην του
Τον έβγαλαν από τη φυλακή οι συγγενείς 44χρονο που δεν κατέβαλλε τη διατροφή στη πρώην του

Τον έβγαλαν από τη φυλακή οι συγγενείς 44χρονο που δεν κατέβαλλε τη διατροφή στη πρώην του

Τους συγγενείς του πρέπει να ευχαριστεί ένας 44χρονος Βολιώτης που οδηγήθηκε στη την περασμένη Παρασκευή, αφού δεν είχε να καταβάλλει τη ποινή που του επέβαλλε το επειδή δεν έδωσε τα της διατροφής στη πρώην σύζυγο του για τα τρία τους , και αυτοί συγκέντρωσαν το απαραίτητο ποσό για να αποφυλακιστεί την Τρίτη.

Αναλυτικότερα ο 44χρονος την περασμένη εβδομάδα κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, κατηγορούμενος για υποχρέωσης διατροφής κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, για το διάστημα από τον Αύγουστο του 2015 έως και τον Ιούλιο του .

Το ποσό που όφειλε στην πρώην του για την διατροφή των τριών ανήλικων παιδιών του, έφτανε τις 12.000€, με τον άνδρα να δηλώνει αδυναμία να βρει τα , αφού είναι άνεργος, ενώ τον βοηθούσε ο πατέρας του προκειμένου να συντηρηθεί.

Ακόμα ανέφερε πως ήθελε να δώσει το παραπάνω ποσό, αλλά δεν το είχε, με το Δικαστήριο να τον κρίνει ένοχο, καταδικάζοντας τον σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών μετατρέψιμη προς 5€ την ημέρα.

Ο 44χρονος άνδρας δήλωσε αδυναμία να πληρώσει τα χρήματα της μετατροπής και έτσι πήρε την άγουσα για τη , με τους συγγενείς του να συγκεντρώνουν τελικά το απαιτούμενο ποσό και να μένει προχθές ελεύθερος.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή διαπεριφερειακή ημερίδα με θέμα τον θαλάσσιο τουρισμό - https://t.co/NnhnNEdEnB -

  • Ο Ι.Σ.Μ. για εμβολιασμούς και συναθροίσεις - https://t.co/qlwMm9rPiX -

  • Πλήρης κάλυψη ιδιοκτητών εκτάσεων που έχουν δεσμευτεί χωρίς έγκριση για φωτοβολταϊκά πάρκα - https://t.co/rEj4WohJj2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση