Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Τον δήμαρχο Βόλου επισκέφθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Τον δήμαρχο Βόλου επισκέφθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τον δήμαρχο Βόλου επισκέφθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τον δήμαρχο , Αχ. Μπέο, επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα στο ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, που βρέθηκε στην πόλη για την κοπής πίτας της ΕΒΕΤΑΜ.

«Δεν μπορούσα να έρθω στο Βόλο και να μην επισκεφθώ τον δήμαρχο που είναι φίλος μου» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης που έτυχε θερμής υποδοχής από τον κ. Μπέο με τον οποίο είχαν και ιδιαίτερη συνομιλία για θέματα της πόλης.

Μάλιστα λίγη ώρα μετά, ενώπιον της τηλεοπτικής κάμερας, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι με τον δήμαρχο προχωρούν στην εκτέλεση ενός μεγάλου έργου, που ανήκει στις αρμοδιότητες του υπουργείου του και για το οποίο σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, αλλά απέφυγε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τα ίδιο έπραξε και στις δικές του δηλώσεις ο κ. Μπέος, που συμπλήρωσε ότι πρόκειται για ένα , που χρόνια τώρα αποτελεί αίτημα της τοπικής κοινωνίας, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει.

Ο κ. Μπέος επιπροσθέτως τόνισε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει τον κ. Γεωργιάδη τον οποίο γνωρίζει από χρόνια και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι θα ανταποκριθεί με μεγάλη στα καθήκοντα που ανέλαβε, ενώ του έδωσε το σήμα της πόλης, την ΑΡΓΩ, ως αναμνηστικό δώρο.

Ο κ. Γεωργιάδης, επίσης, τόνισε ότι συζητήθηκαν και άλλα θέματα που αφορούν στην πόλη και η χρηματοδότησή τους αφορά στο υπουργείο που προΐσταται, μέσω του προγράμματος Δημοσίων και του .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • To 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου αρχές Οκτωβρίου  #ΓαστρονομικόΦεστιβάλΠηλίου - https://t.co/N5WUB6Royl -

  • Λήστεψαν 83χρονη με λεία 300 ευρώ #δράστες - https://t.co/nIteEwoo6e -

  • Ογδόντα  χρόνια από την ίδρυση του #ΕΑΜ (1941-2021) #ΕΑΜ - https://t.co/lLwanQ9wxJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση