Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν λουόμενοι στην ακτή Αναύρου
Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν λουόμενοι στην ακτή Αναύρου

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν λουόμενοι στην ακτή Αναύρου

Τον χάρο με τ μάτι τους είδαν λουόμενοι στην ακτή Αναύρου στις 12 το μεσημέρι όταν SUV μάρκας Μερσεντές που οδηγούσε 81χρονος έφυγε από τον χώρο στάθμευσης και με ταχύτητα κατέβηκε από την οδό Πλαστήρα, στην και σταμάτησε μέσα στη θάλασσα.

Ωστόσο οι λουόμενοι είχαν Άγιο και σώθηκαν από , αφού κάποιοι εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν στην ακτή γιατί κολυμπούσαν και άλλοι ήταν σε άλλο σημείο από εκεί που πέρασε το ΙΧ.

Το ευτύχημα είναι ότι ούτε ο ηλικιωμένος έπαθε κάτι, πέρα από ένα σοκ, όπως και οι λουόμενοι.

«Γλιτώσαμε από , είχαμε Άγιο» έλεγαν οι λουόμενοι και τόνισαν ότι το αυτοκίνητο έφυγε από τον χώρο στάθμευσης κινήθηκε με ταχύτητα στη μικρή κατηφόρα που οδηγεί στην ακτή, χτύπησε με μια ξύλινη ομπρέλα και κατέληξε στη θάλασσα.

Άλλοι έλεγαν ότι το ΙΧ είναι αυτόματο και μάλλον ο ηλικιωμένος δεν μπόρεσε να το ελέγξει, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη θάλασσα.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν έπαθε κανείς το παραμικρό δεδομένου ότι αυτή την ώρα η του Αναύρου σφύζει από ζωή, αφού κόσμος κάθε ηλικίας και κυρίως μικρά κάνουν το τους.

Aυτή την ώρα μεταβαίνει το Λιμεναρχείο για να απομακρύνει τους λουόμενους από το σημείο, προκειμένου να κατέβει για να ρυμουλκήσει το ΙΧ.

 

 

τροχτροχ1

"Αλιεύοντας" την είδηση