Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τον Αύγουστο οι πρόωρες συντάξεις και η φορολόγηση αγροτών
Τον Αύγουστο οι πρόωρες συντάξεις και η φορολόγηση αγροτών

Τον Αύγουστο οι πρόωρες συντάξεις και η φορολόγηση αγροτών

Το δεύτερο πακέτο νομοθεσίας που αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση την ερχόμενη Τέταρτη από την Βουλή δεν περιείχε ποτέ ρυθμίσεις για πρόωρες συντάξεις ή ρυθμίσεις για φορολόγηση των αγροτών ξεκαθαρίζει Ευρωπαίος αξιωματούχος καθώς του Μεγάρου δήλωναν ότι αυτά τα δύο θέματα θα τεθούν εκτός του πολυνομοσχεδίου που θα περάσει για ψήφιση υπονοώντας ότι μέχρι εκείνη την στιγμή βρισκόντουσαν στην λίστα.

Οι βασικές κατηγορίες νόμων που θα τεθούν προς ψήφιση την ερχόμενη Τετάρτη (22.07), όπως συμφώνησε ο Ελληνας Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής με τους υπόλοιπους ηγέτες είναι δύο:

Πρώτον, όπως αναφέρεται στη δήλωση της Συνόδου Κορυφής, η συζήτηση-ψηφοφορία της Τετάρτης θα αφορά τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, ο οποίος αποτελεί μείζονα αναμόρφωση των διαδικασιών και ρυθμίσεων για το σύστημα πολιτικής δικαιοσύνης και μπορεί να επιταχύνει σημαντικά τη δικαστική διαδικασία και να μειώσει τα κόστη.

Δεύτερον, θα περιλαμβάνει την ενσωμάτωση της οδηγίας που αφορά την ασφάλεια των καταθέσεων, καθώς και την εξυγίανση των πιστωτικών ιδρυμάτων και των επιχειρήσεων επενδύσεων.

Οι κατηγορίες στις οποίες αναφέρονται του Μαξίμου, όπως ρυθμίσεις στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και στην φορολόγηση αγροτών θα πρέπει να υιοθετηθούν στο επόμενο πακέτο μέτρων που λήγει την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, όπως σημειώνει Ευρωπαίος αξιωματούχος.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκινάει το έργο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο του Δήμου Σκιάθου #έργοαποχέτευσης - https://t.co/UgWcrSi3B8 -

  • Λαμπάδιασε βαμβακοσυλλεκτική μηχανή στη Χλόη #βαμβακοσυλλεκτικήμηχανή - https://t.co/pwewdRC7Ud -

  • Κορωνοϊός: 4.165 νέα κρούσματα, 25 θάνατοι, 380 διασωληνωμένοι - https://t.co/XQd6UL9mcU -

"Αλιεύοντας" την είδηση