Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Τον απέρριψε ερωτικά και κατήγγειλε τη μητέρα της ότι την εκδίδει…
Τον απέρριψε ερωτικά και κατήγγειλε τη μητέρα της ότι την εκδίδει…

Τον απέρριψε ερωτικά και κατήγγειλε τη μητέρα της ότι την εκδίδει…

“Στο λαιμό του πήρε” άγνωστος μια οικογένεια, υποβάλλοντας καταγγελία κατά μητέρας σε νησί των Βορείων Σποράδων ότι εξέδιδε την ανήλικη κόρη της έναντι χρηματικής αμοιβής, καθώς μετά την ολοκλήρωση της έρευνας από την αστυνομία διαπιστώθηκε πως ο άγνωστος το έκανε για λόγους εκδίκησης, μετά την ερωτική απόρριψη που δέχθηκε από την κοπέλα!

Έτσι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου μετά την σχετική έγκριση που δόθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας ως αβάσιμη.

Το ζήτημα προέκυψε όταν άγνωστος κατήγγειλε στα τέλη Δεκεμβρίου στην αστυνομία νησιού των Βορείων Σποράδων, πως μια εκδίδει έναντι αμοιβής την περίπου 18χρονη κόρη της, τους τελευταίους μήνες.

Το θέμα προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, με τον προϊστάμενο της να διατάσσει τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στις 11 Ιανουαρίου, για να διαπιστωθούν κατά πόσο ευσταθούν τα καταγγελλόμενα.

Έτσι ανατέθηκε στις τοπικές αστυνομικές αρχές να προχωρήσουν άμεσα στην εξέταση όλων των παραμέτρων, καθώς σε περίπτωση που επιβεβαιώνονταν η καταγγελία η φερόμενη ως δράστιδα βρίσκονταν αντιμέτωπη με για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση κακουργηματικού χαρακτήρα, που θα την έστελνε στη φυλακή σε περίπτωση καταδίκης.

Η καταγγελία ανέφερε πως η κοπέλα ήταν ανήλικη και πως διέμενε μαζί με τους γονείς της σε νησί των Σποράδων, με την της να την εκδίδει σε ντόπιους πελάτες, για διάφορα οικονομικής φύσης ωφελήματα.

Την ίδια στιγμή ο πατέρας εμφανίζονταν να μην γνωρίζει τίποτα, ενώ το θέμα συζητούνταν σαν κουτσομπολιό στη τοπική κοινωνία.

Τελικά όπως φάνηκε τίποτα από τα παραπάνω δεν ίσχυαν, με τις καταγγελίες να αποδεικνύονται “άνθρακες”, και έγιναν επειδή η κοπέλα που διαπιστώθηκε πως ήταν εν τέλει ενήλικη, απέρριψε τις προτάσεις του άνδρα για να συνάψουν ερωτική σχέση, κάτι που τον ώθησε να προχωρήσει σε αυτή την πράξη για λόγους εκδίκησης…

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nίκη για την ομάδα Βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου #γυναικείαομάδαβόλεϊ - https://t.co/whWLcdBxAI -

  • Διπλή νίκη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου #κορασίδεςΟλυμπιακούΒόλου - https://t.co/5pwP2pi0QP -

  • Η #πατρίδα μας… οι #λέξεις #λέξεις #πατρίδα - https://t.co/hJYXgwPtmM -

"Αλιεύοντας" την είδηση