Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » To TOMY Αγριάς εγκαινίασε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός
To TOMY Αγριάς εγκαινίασε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός

To TOMY Αγριάς εγκαινίασε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός

Την Τοπική Μονάδ Υγείας (ΤΟΜΥ) της ς, μία από τις τέσσερις που αρχικά θα λειτουργήσουν στη Μαγνησία,  εγκαινίασε σήμερα το απόγευμα, ο υπουργός Υγείας,  .
Η δομή θα λειτουργήσει στο ανακαινισμένο κτήριο του πρώην  ΙΚΑ ς, και θα στελεχωθεί  από δύο γιατρούς γενικής ιατρικής, ενώ μέχρι τέλος του μήνα θα υπηρετεί και ένας τρίτος, ένας κοινωνικός λειτουργός, δύο επισκέπτριες υγείας, δύο νοσηλεύτριες και δύο διοικητικοί υπάλληλοι.
Παράλληλα θα λειτουργήσει και το ΤΟΜΥ έας Ιωνίας που  στελεχώνεται από μία παιδίατρο και δύο γενικούς γιατρούς που σύντομα θα γίνουν τρεις, έναν κοινωνικό λειτουργό, δύο επισκέπτριες, υγείας, δύο νοσηλεύτριες και δύο διοικητικούς υπαλλήλους , ενώ η λειτουργία των υπολοίπων δύο μονάδων αναμένεται να ξεκινήσει το .

Όπως είπε ο κ. Ξανθός, οι Μονάδες αυτές αναπτύσσονται σε περιοχές όπου ήταν υποτυπώδεις και σε πολλές περιπτώσεις ανεπαρκείς οι δομές και υπηρεσίες υγείας, ενώ αναφέρθηκε και στην πολύ καλή που υπάρχει με την Τοπική Αυτοδιοίκηση προς την κατεύθυνση ς των δομών αυτών.

Αναφορικά με τις δύο δομές της , ο υπουργός Υγείας τόνισε την σημαντική συμβολή της διοίκησης του οσοκομείου Βόλου αλλά και του ΕΦΚΑ που παραχώρησε τα δύο κτίρια όπου θα λειτουργήσουν οι Μονάδες, σε Αγριά και Νέα Ιωνία.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση