Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ μειώνει την τιμή του εισιτηρίου και αυξάνει τους προορισμούς
Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ μειώνει την τιμή του εισιτηρίου και αυξάνει τους προορισμούς

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ μειώνει την τιμή του εισιτηρίου και αυξάνει τους προορισμούς

Το ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας Α.Ε., εφαρμόζοντας όλα τα , συνεχίζει καθημερινά να επιτελεί το κοινωνικό του έργο, φέρνοντάς σας πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μεταφέροντάς σας εντός και εκτός Μαγνησίας, ανακοινώνει τη μείωση της τιμής των εισιτηρίων.

Συγκεκριμένα από την ερχόμενη Δευτέρα, 1 Ιουνίου, το κόστος μειώνεται κατά 11% σε όλα τα δρομολόγια και τους προορισμούς, στο πλαίσιο της απόφασης για μείωση του από 24% σε 13%.

Εμπλουτίζοντας συνεχώς τις διαδρομές , πυκνώνοντας τα δρομολόγια, μεταφέρουνε με και ακόμη χαμηλότερες τιμές στους προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Ταξιδεύουμε Υπεύθυνα, Μένουμε Ασφαλείς

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού ήμασταν δίπλα σας, δεν σταματήσαμε, ακολουθήσαμε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων και λειτουργούσαμε σε αυτές τις εξαιρετικά πρωτοφανείς συνθήκες. Έτσι και τώρα όλοι μαζί επιστρέφουμε ακόμη πιο δυνατοί, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Παρότι οι εκτός νομών είναι απολύτως ελεύθερες, η διεξαγωγή τους διέπεται από προδιαγραφές του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, οι οποίες έχουν κοινοποιηθεί στους παρόχους μεταφορικού έργου επίγεια, εναέρια και θαλάσσια.

Εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα υγιεινής

Με γνώμονα τις αναπόφευκτες συνθήκες που προκύπτουν λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, από την πρώτη στιγμή, με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, προχωρήσαμε άμεσα στη λήψη των προληπτικών απαραίτητων μέτρων.

Η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας ανταποκρίνεται και στα νέα ταξιδιωτικά δεδομένα, που διαμορφώνονται λόγω του COVID-19 και στις υποχρεώσεις τήρησης υγειονομικών πρωτοκόλλων για τις , εφαρμόζοντας ενισχυμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, σε κάθε στάδιο του ταξιδιού.

Με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την των επιβατών και των εργαζομένων και σε στενή συνεργασία με τις αρχές.

  • Απολύμανση πριν και μετά το κάθε ταξίδι
  • Καθαριότητα από ειδικό πιστοποιημένο συνεργείο
  • Καθημερινές απολυμάνσεις με εγκεκριμένο από τον σπρέι στις των λεωφορείων
  • Απολύμανση κοινόχρηστων χώρων και αναμονής επιβατών
  • Παροχή αντισηπτικού μαντηλιού στους επιβάτες
  • Αντισηπτικά υγρά τοποθετημένα στον κεντρικό σταθμό
  • Καθαρισμός με ατμό στα καθίσματα

ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

ΚΤΕΛ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Α.Ε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση