Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2021 υποδέχεται ο ΟΛΒ 
Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2021 υποδέχεται ο ΟΛΒ 

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2021 υποδέχεται ο ΟΛΒ 

 

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το , θα υποδεχτεί αύριο ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου.

Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο «EUROPA 2», σημαίας ΜΑΛΤΑΣ, που θα καταπλεύσει αύριο  Παρασκευή 28 Μαΐου και ώρα 08:00, στο Λιμένα Βόλου, προερχόμενο από τον Πειραιά, με 316 και 325 άτομα πλήρωμα.

Στο πλοίο επιβαίνουν τουρίστες κυρίως από Γερμανία και Αυστρία και θα παραμείνει στο Λιμένα του Βόλου για 12 ώρες.

Το κρουαζιερόπλοιο θα αποπλεύσει στις 20:00, με προορισμό τη νήσο .

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, σε με τις αρμόδιες αρχές, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, για την ασφαλή υποδοχή των επιβατών στην πόλη.

Εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, είναι έτοιμη να υποδεχτεί το σύνολο των κρουαζιερόπλοιων που αναμένεται να καταπλεύσουν τη φετινή σεζόν στο λιμάνι, συμβάλλοντας στην της ς, με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

Στην προβλήτα υποδοχής, οι θα θερμομετρούνται, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα, ενώ σε πιθανό κρούσμα COVID19, ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε με τις αρμόδιες Αρχές, βάσει εγκεκριμένου σχεδίου που υπάρχει γι' αυτές τις περιπτώσεις.

Ο Οργανισμός Λιμένος, υπέγραψε με το Αστικό ΚΤΕΛ για τη μεταφορά επισκεπτών από τον σταθμό υποδοχής επιβατών κρουαζιεροπλοίων έως την πύλη της λιμενικής εγκατάστασης και αντίστροφα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση