Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Tο Μάτι επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Tο Μάτι επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Tο Μάτι επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σκληρή απάντηση από του Μαξίμου

Επίσκεψη στο Μάτι πραγματοποίησε ο πρόεδρος της έας ς, Κυριάκος , έναν μήνα μετά την καταστροφική φωτιά που άφησε πίσω της 96 νεκρούς.

Ο κ. συνομίλησε με τους κατοίκους και άκουσε τα προβλήματά τους, ενώ σε του δεσμεύθηκε ότι θα αποδοθούν ευθύνες «εκεί που πρέπει» και ότι θα συμβάλει ώστε αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η πληγείσα περιοχή.

«Η θλίψη, η οργή, η αγανάκτηση παραμένει βουβή αλλά και πολύ έντονη σε αυτή την περιοχή. Προσωπική μου δέσμευση είναι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αποκατασταθεί η περιοχή το συντομότερο δυνατό και να αποκτήσει τον χαρακτήρα της και να βελτιωθούν και στρεβλώσεις που υπήρχαν από το παρελθόν» ανέφερε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνέχισε: «Δέσμευσή μου να αποδοθούν όλες οι ευθύνες εκεί που πρέπει. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της αλλά σε μία δημοκρατία υπάρχει ευθύνη και λογοδοσία. Κάποιοι έφταιγαν που 96 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους».

Απάντηση του Μαξίμου

Την ίδια ώρα που ο υποδομών είχε τη συνήθη καθημερινή παρουσία του στο Μάτι, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής , ο κος Μητσοτάκης πήγε σαν τον κλέφτη  και μόνο με την «κομματική» κάμερα του ΣΚΑΙ, προφανώς για να μη τους ξεφύγει κανένα πλάνο από κατοίκους που δηλώνουν ικανοποίηση για την καθημερινή παρουσία της ς και την ταχεία υλοποίηση μέτρων φροντίδας στους πληγέντες.

Το τελευταίο καταφύγιο της Δ, η προσπάθεια εξαγωγής ς υπεραξίας από την επικοινωνιακή εκμετάλλευση μιας τραγωδίας, αποδεικνύεται κι αυτή μάταια.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση