Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Το επιχειρησιακό σχέδιο στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Βόλου
Το  επιχειρησιακό σχέδιο στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Βόλου

Το επιχειρησιακό σχέδιο στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Βόλου

Με βασικό θέμα το Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης 2015-2019 – Α’ Φάση, μεταξύ των 48 θεμάτων ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει αύριο Δευτέρα 3 Αυγούστου, στις 6.30 το απόγευμα το .

Επίσης, θα αντικατασταθεί ο νόμιμος αναπληρωτής του δημάρχου στην τριμελή επιτροπή χορήγησης βεβαιώσεων σε παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών, Αποστόλης Τσακανίκας, λόγω παραίτησής του και θα ληφθεί απόφαση μίσθωσης ακινήτων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου στο πλαίσιο του Προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης “Στέγαση και Επανένταξη” για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών των ωφελουμένων του.

Ακόμη, θα ληφθεί εκ νέου απόφαση εκκίνησης διαγωνισμού για την προμήθεια ζωοτροφών για τη των αδέσποτων ζώων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βόλου και έγκριση του τρόπου διενέργειας αυτού, ενώ θα εγκριθεί η μελέτη ια την παροχή υπηρεσίας φύλαξη και συντήρηση σήραγγας Γορίτσας της περιφερειακής οδού Βόλου-Αγριάς, προϋπολογισμού 100.000 €.

Στη θα εγκριθεί σχέδιο πρότασης διαμόρφωσης παιδικής χαράς στον κοινόχρηστο χώρο στην παραλία του Βόλου, στον Ι.Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, ενώ θα γίνει ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για την απόφαση αποδοχής της δήλωσης διάλυσης σύμβασης του έργου “Μετασκευή Δημοτικού Κτιρίου (Αρχοντικού Δράκου) σε .

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση για τη συμμετοχή του Δήμου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας “ΣΦΑΓΕΙΑ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.”, με τροποποίηση του άρθρου 5 του εταιρικού καταστατικού και θα γίνει ανάθεση διοργάνωσης στον ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών στο Βόλο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη ιδιοκτήτη #μπαρ για ανεμβολίαστους πελάτες #μπαρ - https://t.co/7KZL6PAnGE -

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

  • #πολιτική και Ποδήλατο: Η ανάγκη για συνεχή κίνηση #πολιτική - https://t.co/HneMBnthy2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση