Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Το δρόμο Ευξεινούπολη–Νεοχωράκι–Νεράϊδα–Ανθότοπο βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Το δρόμο Ευξεινούπολη–Νεοχωράκι–Νεράϊδα–Ανθότοπο βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το δρόμο Ευξεινούπολη–Νεοχωράκι–Νεράϊδα–Ανθότοπο βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εργασίες βελτίωσης της ασφάλειας του οδικού κυκλώματος του όρους Όθρυς στη . Συγκεκριμένα σε συνολικού μήκους 7 χλμ του δρόμου – Νεοχωράκι – Νεράϊδα – Ανθότοπος υλοποιούνται εργασίες αποκατάστασης πρανών, καθαρισμού ερεισμάτων, οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν οι εργασίες διαγράμμισης και τοποθέτησης της κατακόρυφης σήμανσης της οδού.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει με έργα να αποκαθιστά και να βελτιώνει τις που καταστράφηκαν από το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα Ιανός» δηλώνει ο . «Σε με την αντιπεριφερειάρχη ς και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας ακολουθούμε το δόγμα Build Back Better, δηλαδή έχουμε μια στρατηγική στόχευση ώστε να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο μελλοντικούς κινδύνους από την κλιματική αλλαγή και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία στο εξής, όπως αποδεικνύει η ζώσα πραγματικότητα, εκδηλώνονται όλο και πιο συχνά και απρόβλεπτα» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση