Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΛΜΥΡΟΣ / Το δρόμο Ευξεινούπολη–Νεοχωράκι–Νεράϊδα–Ανθότοπο βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Το δρόμο Ευξεινούπολη–Νεοχωράκι–Νεράϊδα–Ανθότοπο βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το δρόμο Ευξεινούπολη–Νεοχωράκι–Νεράϊδα–Ανθότοπο βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την βελτίωσης της ασφάλειας του οδικού κυκλώματος του όρους στη Μαγνησία. Συγκεκριμένα σε τμήματα συνολικού μήκους 7 χλμ του δρόμου – Νεοχωράκι – Νεράϊδα – Ανθότοπος υλοποιούνται αποκατάστασης πρανών, καθαρισμού ερεισμάτων, οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν οι εργασίες διαγράμμισης και τοποθέτησης της κατακόρυφης σήμανσης της οδού.

Το είναι συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

«Η συνεχίζει με να αποκαθιστά και να βελτιώνει τις υποδομές που καταστράφηκαν από το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα Ιανός» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα , τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες ακολουθούμε το δόγμα Build Back Better, δηλαδή έχουμε μια στρατηγική στόχευση ώστε να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο μελλοντικούς κινδύνους από την κλιματική αλλαγή και τα ακραία , τα οποία στο εξής, όπως αποδεικνύει η ζώσα πραγματικότητα, εκδηλώνονται όλο και πιο συχνά και απρόβλεπτα» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 55χρονης ασθενούς από την Σκιάθο #διακομιδή - https://t.co/zmPSyj7m3o -

  • Νεκρή θαλάσσια χελώνα στη Νέα Αγχίαλο #θαλάσσιαχελώνα - https://t.co/h0H6A8E8Kd -

  • #τσιμεντόλιθο στο κεφάλι 77χρονης πέταξε 78χρονος #τσιμεντόλιθο - https://t.co/YYwqPuxz6E -

"Αλιεύοντας" την είδηση