Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Tο  ασημένιο  βραβείο κατέκτησε το Νοσοκομείο Βόλου στο Healthcare Business Award 2019
Tο  ασημένιο  βραβείο κατέκτησε το Νοσοκομείο Βόλου στο Healthcare Business Award 2019

Tο  ασημένιο  βραβείο κατέκτησε το Νοσοκομείο Βόλου στο Healthcare Business Award 2019

 

Tο  σημένιο  βραβείο κατέκτησε το Νοσοκομείο στο Healthcare Business Award 2019,  στoν τομέα της Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας, για το σχεδιασμό ς των μολυσματικών αποβλήτων.

Με αφορμή την κατάκτηση του ασημένιου βραβείου από το Νοσοκομείο , στο Healthcare Business Award 2019,  στoν τομέα της Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας, για το σχεδιασμό ς των μολυσματικών αποβλήτων, ο Ν. ς Αθανάσιος Λιούπης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Τα νοσοκομειακά απόβλητα και η διαχείρισή τους είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα κόστους, ς των εργαζομένων,  των πολιτών και προστασίας του περιβάλλοντος. Συγχαρητήρια θερμά αξίζουν στη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, που χωρίς να είναι ειδικοί, εκπαιδεύτηκαν,  παράλληλα με τα άλλα καθήκοντά τους,  τις καλές πρακτικές διαχείρισης των νοσοκομειακών αποβλήτων και ευαισθητοποίησαν και το υιπο υγειονομικό προσωπικό,  ώστε να έχουν αυτά τα πολύ καλά αποτελέσματα εξοικονόμησης πόρων για το Νοσοκομείο, προστασίας της ς και του περιβάλλοντος.

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που παρευρέθηκα στην τελετή βράβευσης των επί πολλά χρόνια συνεργατών μου στο Νοσοκομείο».

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση