Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Tο  ασημένιο  βραβείο κατέκτησε το Νοσοκομείο Βόλου στο Healthcare Business Award 2019
Tο  ασημένιο  βραβείο κατέκτησε το Νοσοκομείο Βόλου στο Healthcare Business Award 2019

Tο  ασημένιο  βραβείο κατέκτησε το Νοσοκομείο Βόλου στο Healthcare Business Award 2019

 

Tο  ασημένιο  βραβείο κατέκτησε το στο Healthcare Business Award 2019,  στoν τομέα της Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας, για το σχεδιασμό μείωσης των μολυσματικών αποβλήτων.

Με αφορμή την κατάκτηση του ασημένιου βραβείου από το Νοσοκομείο Βόλου, στο Healthcare Business Award 2019,  στoν τομέα της Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας, για το σχεδιασμό μείωσης των μολυσματικών αποβλήτων, ο Ν. Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Τα νοσοκομειακά απόβλητα και η διαχείρισή τους είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα κόστους, υγείας των εργαζομένων,  των πολιτών και προστασίας του περιβάλλοντος. Συγχαρητήρια θερμά αξίζουν στη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, που χωρίς να είναι ειδικοί, εκπαιδεύτηκαν,  παράλληλα με τα άλλα καθήκοντά τους,  τις καλές πρακτικές διαχείρισης των νοσοκομειακών αποβλήτων και ευαισθητοποίησαν και το υπόλοιπο προσωπικό,  ώστε να έχουν αυτά τα πολύ καλά εξοικονόμησης πόρων για το Νοσοκομείο, προστασίας της υγείας και του περιβάλλοντος.

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που παρευρέθηκα στην τελετή βράβευσης των επί πολλά χρόνια συνεργατών μου στο Νοσοκομείο».

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο   #ΑλέξηςΤσίπρας #Βόλος - https://t.co/eRPcmtqTO5 -

  • Μουσική παραδοσιακή βραδιά στο ελαιοτριβείο Γαλάνη στο #Παλιούρι #Παλιούρι - https://t.co/qeSIQZTfUL -

  • Τέλος Ιουνίου τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου» - https://t.co/SjL0VtPdrs -

"Αλιεύοντας" την είδηση