Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Tο  ασημένιο  βραβείο κατέκτησε το Νοσοκομείο Βόλου στο Healthcare Business Award 2019
Tο  ασημένιο  βραβείο κατέκτησε το Νοσοκομείο Βόλου στο Healthcare Business Award 2019

Tο  ασημένιο  βραβείο κατέκτησε το Νοσοκομείο Βόλου στο Healthcare Business Award 2019

 

Tο  ασημένιο  κατέκτησε το Βόλου στο ,  στoν τομέα της Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας, για το σχεδιασμό μείωσης των μολυσματικών αποβλήτων.

Με αφορμή την κατάκτηση του ασημένιου βραβείου από το Βόλου, στο ,  στoν τομέα της Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας, για το σχεδιασμό μείωσης των μολυσματικών αποβλήτων, ο βουλευτής . Μαγνησίας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Τα νοσοκομειακά απόβλητα και η διαχείρισή τους είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα κόστους, υγείας των εργαζομένων,  των πολιτών και προστασίας του περιβάλλοντος. Συγχαρητήρια θερμά αξίζουν στη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, που χωρίς να είναι ειδικοί, εκπαιδεύτηκαν,  παράλληλα με τα άλλα καθήκοντά τους,  τις καλές πρακτικές διαχείρισης των νοσοκομειακών αποβλήτων και ευαισθητοποίησαν και το υπόλοιπο προσωπικό,  ώστε να έχουν αυτά τα πολύ καλά αποτελέσματα εξοικονόμησης πόρων για το Νοσοκομείο, προστασίας της υγείας και του περιβάλλοντος.

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που παρευρέθηκα στην βράβευσης των επί πολλά χρόνια συνεργατών μου στο Νοσοκομείο».

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

  • 1ο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. 2021 #1οΕΠΑΛΝΙωνίας - https://t.co/hzFDt6loFU -

  • Ρυθμίστηκαν μισθολογικά και ασφαλιστικά δημοσιογράφων στους δήμους #δημοσιογράφοι - https://t.co/s9izvFDVT8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση