Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Της “έφαγε” 600€ για υποτιθέμενη γκαρσονιέρα που θα νοίκιαζε
Της “έφαγε” 600€ για υποτιθέμενη γκαρσονιέρα που θα νοίκιαζε

Της “έφαγε” 600€ για υποτιθέμενη γκαρσονιέρα που θα νοίκιαζε

Θύμα ενός 64χρονου από τον Πειραιά έπεσε μια Βολιώτισσα που της “έφαγε” 600 ευρώ για γκαρσονιέρα που υποτίθεται ότι θα της νοίκιαζε, χωρίς όμως ο να είναι ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού.

Την περασμένη Παρασκευή κάθισε στο σκαμνί του Μονομελές Πλημμελειοδικείου έχοντας στην “πλάτη” του την κατηγορία της απάτης, με το δικαστήριο τελικά να τον καταδικάσει σε ποινή ς 12 μηνών μετατρέψιμη προς 5€ την ημέρα.

Η υπόθεση αφορά τον Φεβρουάριο του 2017, όταν ο 64χρονος έβαλε αγγελία σε ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα, ζητώντας ενοικιαστή για γκαρσονιέρα ιδιοκτησίας του στην Αττική.

Η Βολιώτισσα είδε την αγγελία και επικοινώνησε με τον μεσήλικα, και αφού συμφώνησαν για την ενοικίαση, τις επόμενες ημέρες του πίστωσε στον τραπεζικό λογαριασμό που της έδωσε 600€ για τα δύο πρώτα .

Τελικά η κατάλαβε ότι ούτε τέτοιο όνομα υπήρχε, όπως της συστήθηκε ο φερόμενος ως δράστης, αλλά ούτε και το .

Ο κατηγορούμενος στην του ισχυρίστηκε πως δεν επικοινώνησε ποτέ με τη Βολιώτισσα, αποδίδοντας την ευθύνη για το γεγονός σε γείτονα του που διαμένουν στην ίδια πολυ στον Πειραιά.

Όπως είπε εκείνος του ζήτησε να του δώσει τον τραπεζικό του λογαριασμό, λέγοντας πως θα του έστελνε κάποια χρήματα η θεία του από την Κρήτη, ενώ εκτός αυτού ο 64χρονος του έδωσε και την τραπεζική του κάρτα με τους κωδικούς, ώστε να παραλάβει το .

Τελικά το δικαστήριο δεν πείστηκε και του επέβαλε την παραπάνω ποινή, ενώ ο άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση