Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Της άρπαξε το αυτοκίνητο που θα αγόραζε και εξαφανίστηκε…
Της άρπαξε το αυτοκίνητο που θα αγόραζε και εξαφανίστηκε…

Της άρπαξε το αυτοκίνητο που θα αγόραζε και εξαφανίστηκε…

“Άγνοια κινδύνου” είχε ένας 43χρονος Βολιώτης ο οποίος εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητο που πήρε από μια 43χρονη με σκοπό να το τεστάρει οδηγικά, εμφανιζόμενος ότι ήθελε να το σει, αφού πρώτα της έδωσε τα πραγματικά του στοιχεία, με τη να υποβάλλει μήνυση εναντίον του, και να συλλαμβάνεται από την αστυνομία…

Έτσι χθες καταδικάστηκε ερήμην από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή .

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στις 21 Ιουλίου σε μια 43χρονη που πωλούσε το αυτοκίνητό της μάρκας και συμφώνησε να το σει έναντι 1.900 € και να δώσει 1.000 € προκαταβολή.

Για να προχωρήσει όμως στην αγορά ζήτησε να δοκιμάσει το αυτοκίνητο, το πήρε υποτίθεται για μια βόλτα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε!

Η γυναίκα κατάθεσε μήνυση σε βάρος του, ο δράστης συνελήφθη, δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο και καταδικάστηκε ερήμην.

Καταδικάστηκαν για κλοπές 

Επίσης το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε ερήμην έναν 40χρονο κάτοικο του οικισμού Αλιβερίου Ν. Ιωνίας, σε φυλάκιση ενός έτους με , για κλοπή.

Ο δράστης φέρονταν ότι τον Ιούνιο του έκλεψε Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Αlfa Romeo, που ήταν σταθμευμένο στη Ν. Ιωνία, ιδιοκτησίας ενός 56χρονου.

Ακόμη, το ίδιο δικαστήριο καταδίκασε σε φυλάκιση 10 μηνών, με αναστολή, έναν 46χρονο που κατηγορούνταν ότι τον Ιούνιο του 2016 έκλεψε από σπίτι 89χρονου στο Βόλο, μια χρυσή βέρα, αξίας 300 €.

Ο 46χρονος, που δικάστηκε ερήμην, στη συνέχεια πούλησε τη βέρα σε , έναντι 70 €.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση