Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Την Τρίτη Ηλικία τίμησε σήμερα ο Δήμος Βόλου
Την Τρίτη Ηλικία τίμησε σήμερα  ο Δήμος Βόλου

Την Τρίτη Ηλικία τίμησε σήμερα ο Δήμος Βόλου

Εκατοντάδες ηλικιωμένων συμπολιτών πήραν μέρος και διασκέδασαν στη που διοργανώθηκε προς τιμήν τους από το Δήμο , χθες στο ΚΑΠΗ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, όπου τους προσφέρθηκαν μεζέδες, κρασί και αναψυκτικά, χορηγία επιχειρήσεων της πόλης.

Για πρώτη φορά μια Δημοτική Αρχή, τίμησε την ημέρα αυτή, αλλά βέβαια η φροντίδα για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας είναι καθημερινή μέριμνα καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της, όπως αναγνώρισε στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ, κ. Τριαντάφυλλος Φαλαγκάρης και υπογράμμισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Τάσος Μπατζιάκας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο αιρετός, τελών σε αργία δήμαρχος , Αχ. Μπέος, που απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας την ανάγκη στη σημερινή εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση, που πλήττονται ιδιαίτερα οι , ο και γενικότερα η αυτοδιοίκηση να σταθεί αρωγός τους και να παρέχει ό,τι περισσότερο μπορεί, αφού και οι Δήμοι αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα.

“Η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, που σήμερα γιορτάζουμε είναι Ημέρα Τιμής για εσάς που δώσετε συνέχεια στη με τη σας, για εσάς που παλέψετε με το χρόνο και τις δυσκολίες του για να φθάσετε έως εδώ γεμάτοι πείρα και γνώση”, τόνισε ο κ. Μπέος και συμπλήρωσε:” Η σημερινή Ημέρα ανήκει σε εσάς. Σε εμάς ανήκει η χαρά και κυρίως η υποχρέωση να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για όσα μας προσφέρατε και συνεχίζετε να μας προσφέρετε.

Η Δημοτική Αρχή Βόλου από την αρχή της θητείας της κατέδειξε τη σημασία που αποδίδει σε εσάς και τις ανάγκες σας ενεργοποιώντας νέους χώρους και νέες δράσεις

Η συμμετοχή σας μας τιμά και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το μας που αφορά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και των δράσεων για τη διασφάλιση πρωτίστως της Υγείας σας αλλά και της ψυχαγωγία σας.

Η παροχή ιατρικής μέριμνας, ειδικών εξετάσεων και ενημερωτικών εκδηλώσεων, η ενδυνάμωση παροχής κατ΄οίκον υπηρεσιών και η διοργάνωση εκδηλώσεων ψυχαγωγίας συνθέτουν σταθερά τις προτεραιότητές μας».

Συνεχίζοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Μπέος ανέφερε: «Η σημερινή εκδήλωση δεν αποτελεί ακόμη μια διοργάνωση, δεν συνθέτει άλλη μια κι αυτό γιατί για εμάς είστε η αρχή και η συνέχειά μας, για εμάς που ευχόμαστε να έρθουμε στη θέση σας, για τα μας που θα έρθουν… Ποιο δένδρο ζει χωρίς ρίζες και χωρίς αυτές , ποιο λουλούδι ανθίζει ; Είστε η βάση και η δύναμή μας.

Σας έχουμε ανάγκη εμείς περισσότερο από ότι εσείς. Η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων σηματοδοτεί την αξία της ζωής Η σημερινή Ημέρα δεν ορίζεται από γέννησης αλλά από ημέρες γεμάτες δράση και αγάπη.

Κλείνοντας είπε: «Χαίρομαι που σας βλέπω τώρα εδώ και πολύ θα ήθελα ανάμεσα σας να είναι οι γονείς μου, που δυστυχώς τους έχω χάσει. Όμως ας είναι η σημερινή Ημέρα Αγάπης και διασκέδασης, Ας γίνει Ημέρα δράσης και Χαράς. Ας την απολαύσουμε».

cheretismos3kosmos4kosmos1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Μαγνησίας                                           … - https://t.co/2VQrAvZ3KV -

  • Ομιλία Χρ. Τριαντόπουλου στην ημερίδα της #ΟΕΒΕΜ #ΟΕΒΕΜ - https://t.co/rkTuvWR4zT -

  • Χρ. Τριαντόπουλος:Το πλωτό ασθενοφόρο στις Βόρειες Σποράδες-Το είπαμε, το κάναμε - https://t.co/j2bQ4liE6K… -

"Αλιεύοντας" την είδηση