Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Την Τετάρτη στις 15:30 η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
Την Τετάρτη στις 15:30 η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Την Τετάρτη στις 15:30 η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Την Τετάρτη στις 15:30, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα από .

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Τα στοιχεία για όποιους θα θέλουν να κάνουν δωρεά αντί στεφάνου:

EUROBANK
Αρ. Λογ. 0026.0102.16.0200303078
IBAN: GR 8302 601020000 160200303078

ΤΡΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογ. 6017 0400 56698
ΙΒΑΝ: GR210 171 0170 0060 1704 0056 698

*Παρακαλούμε σημειώστε στην αιτιολογία: Εις μνήμην Μαχαιρίτσα

Ή τηλεφωνικά στο 210 74 82 690».

Βίντεο από την τελευταία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Βόλο

Στον Βόλο, τη γενέτειρά του, έδωσε την τελευταία του ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης τραγούδησε δίπλα στον Νίκο Πορτοκάλογλου στο ανοιχτό θέατρο Μελίνα Μερκούρη την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έκανε διακοπές στο εξοχικό σπίτι του στην περιοχή , όπου και υπέστη το καρδιακό επεισόδιο.

Δείτε βίντεο από την τελευταία συναυλία

To «αντίο» του Νίκου Πορτοκάλογλου στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο  Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα έδιναν μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία, η οποία ακυρώθηκε με τον αιφνίδιο θάνατο του Λ. Μαχαιρίτσα, ο οποίος βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου «αποχαιρέτησε» τον φίλο του Λαυρέντη με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία από την τελευταία συναυλία που έδωσαν πριν τρεις μέρες μαζί στον Βόλο, με στίχους από το τραγούδι «Ψέματα».

«Ψέματα, ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα,

ένα αστείο χαζό, ένα όνειρο

Ψέματα, ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα,

ένα αστείο χαζό, εγώ χωρίς εσένα…»

Το τελευταίο αντίο του καλλιτεχνικού κόσμου στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Με κοινοποιήσεις τους στα και δηλώσεις του στα μέσα, άνθρωποι από τον χώρο του πολιτισμού αποχαιρετούν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας, σε ηλικία 63 ετών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε λόγο για τον «πιο σημαντικό τραγουδοποιό της γενιάς του» και για μία «όμορφη ψυχή» που θα συνεχίσει να ζει «μέσα από τα του».

Από την πλευρά του, ο τραγουδοποιός Λάκης Παπαδόπουλος, μιλώντας στο protothema.gr, στάθηκε στη μεγάλη κούραση που βιώνουν οι καλλιτέχνες με τις , η οποία σε συνδυασμό με το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικά αποτελέσματα.

«Δεν προσέχουμε την υγεία μας, κουραζόμαστε πολύ με τις , έχουμε άγχος και νομίζουμε ότι είμαστε αθάνατοι. Τουλάχιστον δεν τυραννήθηκε ο αγαπημένος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Καλό σου ταξίδι, φίλε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδοποιός.

Ακόμη, τον τραγουδοποιό αποχαιρέτησαν αρκετοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό του χώρο, όπως ο Δημήτρης Μπάσης, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Γιάννης Κότσιρας, με λιτές αναφορές από τις προσωπικές τους σελίδες στα .

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Λαυρέντη μου πολυαγαπημένε…

Mε μία συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στο facebook ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποχαιρέτησε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί δισκογραφικά αλλά και σε πάρα πολλές συναυλίες.

Εγραψε στο facebook: «Λαυρέντη μου πολυαγαπημένε. Να χεις καλό ταξίδι για την γειτονιά των αγγέλων. Δώσε μια αγκαλιά κι από μένα σε όλα τα φιλαράκια που σε περιμένουν. Καλή αντάμωση ρεεε. Βασίλης».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση