Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Την τελευταία του πνοή άφησε στο σκάφος του 60χρονος επαγγελματίας αλιέας
Την τελευταία του  πνοή άφησε στο σκάφος του 60χρονος επαγγελματίας αλιέας

Την τελευταία του πνοή άφησε στο σκάφος του 60χρονος επαγγελματίας αλιέας

Την τελευταία του πνοή στο του άφησε μπροστά στα μάτια του γιού του 60χρονος επαγγελματίας αλιέας, την ώρα που ψάρευε, στη θαλάσια περιοχή της ΑΕΤ στην Αγριά.

Πρόκειται για τον νσταντίνο Μπισμπαίο, ιδιοκτήτη αλιευτικού σκάφους, που ψάρευε σήμερα στις 9.30το πρωί, μαζί με τον 30χρονο γιό του. Ο άτυχος , αισθάνθηκε κάποια στιγμή αδιαθεσία και λιποθύμισε, ενώ συνάδελφός του ψαράς ενημέρωσε το Λιμεναρχείο, που επιβίβασε στο πλωτό διασώστη του ΕΚΑΒ, που διαπίστωσε ότι ο 60χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Ο γιός του 60χρονου, αλιέας και ο ίδιος στο επάγγελμα, οδήγησε το με κατεύθυνση προς το λιμάνι του .

Το πλωτό του λιμενικού συνάντησε το σκάφος λίγο έξω από το λιμάνι του και ανέβηκε ο διασώστης του ΕΚΑΒ, που διαπίστωσε ότι ο άτυχος 60χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Παρά την προσπάθεια που έκανε για να τον επαναφέρει, δεν τα κατάφερε, ενώ το σκάφος μόλις έφτασε στο λιμάνι μετέφερε τον αλιέα στο ασθενοφόρο και από εκεί στο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο 60χρονος αλιέας, αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, ενώ το Λιμεναρχείο, που κάνει προανάκριση, παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση