Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Tην τελευταία πνοή στην άσφαλτο άφησε 65χρονος μοτοποδηλάτης
Tην τελευταία πνοή στην άσφαλτο άφησε 65χρονος μοτοποδηλάτης

Tην τελευταία πνοή στην άσφαλτο άφησε 65χρονος μοτοποδηλάτης

Tην τελευτί πνοή στην άσφαλτο άφησε στις 13.00 στην οδό Λαρίσης , στο ύψος Βερτζίνη, 65χρονος μοτο , ο οποίος παρασύρθηκε από Ι. Χ. αυτοκίνητο.

Ο 65χρονος επιχείρησε να βγει από τον παράδρομο στην οδό Λαρίσης και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο μάρκας Mercedes που είχε κατεύθυνση προς το Βόλο, με αποτέλεσμα το να εκσφενδονιστεί σε απόσταση 80 μέτρων και ο αναβάτης του να τραυματιστεί θανάσιμα, αφού δεν φορούσε προστατευτικό κράνος και υπέστη θανατηφόρες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο 65χρονος βγήκε από τον παράδρομο κι επιχείρησε να κινηθεί στο αριστερό ρεύμα της οδού Λαρίσης , με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα .

Το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές, ενώ το μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα.

Στο σημείο πήγε άμεσα κινητή, μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, που τον μετέφερε άμεσα στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή , αλλά φαίνεται ότι έπαθε , με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, καθώς το και ο οδηγός του χτύπησαν στην δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου, που κινούνταν στην αριστερή πλευρά του δρόμου, με αποτέλεσμα να εκτιναχτούν, τόσο ο 65χρονος, όσο και το , σε μεγάλη απόσταση.

Το σκούτερ εκτινάχθηκε σε απόσταση περίπου 80 μέτρων από το σημείο της παράσυρσης, ενώ η σέλα του δικύκλου εντοπίστηκε σε σημείο κοντά στην πρόσκρουση και σε πολύ μεγάλη απόσταση από το υιπο .

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι αφενός μεν ο άτυχος δικυκλιστής βγήκε από τον παράδρομο χωρίς να ελέγξει, ενώ το αυτοκίνητο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, κάτι που είχε αποτέλεσμα ο οδηγός του να μην μπορέσει να αποφύγει το δυστύχημα.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση