Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Την προσέλαβαν για οικιακή βοηθό και τους έκανε …νοικοκυραίους
Την προσέλαβαν για οικιακή βοηθό  και τους έκανε …νοικοκυραίους

Την προσέλαβαν για οικιακή βοηθό και τους έκανε …νοικοκυραίους

Κοσμήμτ, χρήματα και χρεωστικές κάρτες “σήκωσε” από δύο αδελφών μια 41χρονη που μαζί με την 60χρονη μητέρα της, κατηγορούνται για από κοινού και κατά συναυτουργία.

Η 41χρονη έπιασε δουλειά εδώ και ένα περίπου μήνα ως οικιακή βοηθός σε σπίτι που μένει άνδρας με κινητικά προβλήματα, για να τον φροντίζει. Παράλληλα, βοηθούσε στις δουλειές και στο σπίτι της αδελφής του (στον κάτω όροφο) που μένει με τον σύζυγό της.

Η , εκμεταλλευόμενη την κατάσταση, έκλεψε χρυσαφικά και κοσμήματα από το σπίτι της γυναίκας, αξίας 1.500 € περίπου, καθώς και χρηματικό 250 € από τον ανήμπορο άνδρα που φρόντιζε.

Ακόμη, έκλεψε δύο χρεωστικές κάρτες, με συνδικαιούχους τα δύο που είχαν πάνω τον αριθμό pin. Μέσω της κάρτας η δράστιδα έκανε ανάληψη ποσού 400 € από τραπεζικό .

Στη συνέχεια η δράστιδα μαζί, με την 60χρονη μητέρα της, στο διάστημα μεταξύ 28 Ιουνίου και 3 Ιουλίου, μέσω των χρεωστικών καρτών έκαναν 20 αγορές (κινητών τηλεφώνων, τάμπλετ, ηλεκτρικών συσκευών και ρούχων) αξίας 3.500 €.

Οι δύο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μετά από καταγγελία της παθούσας, παρέδωσαν τα είδη που αγόρασαν πρόσφατα, τα οποία κατασχέθηκαν, για να χρησιμοποιηθούν ως πειστήρια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση