Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Την προσέλαβαν για οικιακή βοηθό και τους έκανε …νοικοκυραίους
Την προσέλαβαν για οικιακή βοηθό  και τους έκανε …νοικοκυραίους

Την προσέλαβαν για οικιακή βοηθό και τους έκανε …νοικοκυραίους

Κοσμήματα, χρήματα και χρεωστικές “σήκωσε” από σπίτια δύο αδελφών μια 41χρονη γυναίκα που μαζί με την 60χρονη της, κατηγορούνται για από κοινού και κατά συναυτουργία.

Η 41χρονη έπιασε δουλειά εδώ και ένα περίπου μήνα ως οικιακή βοηθός σε σπίτι που μένει με κινητικά προτα, για να τον φροντίζει. Παράλληλα, βοηθούσε στις δουλειές και στο σπίτι της αδελφής του (στον κάτω όροφο) που μένει με τον σύζυγό της.

Η γυναίκα, εκμεταλλευόμενη την κατάσταση, έκλεψε και από το σπίτι της γυναίκας, αξίας 1.500 € περίπου, καθώς και χρηματικό ποσό 250 € από τον ανήμπορο άνδρα που φρόντιζε.

Ακόμη, έκλεψε δύο χρεωστικές , με συνδικαιούχους τα δύο αδέλφια που είχαν πάνω τον αριθμό pin. Μέσω της κάρτας η δράστιδα έκανε ανάληψη ποσού 400 € από τραπεζικό κατάστημα.

Στη συνέχεια η δράστιδα μαζί, με την 60χρονη της, στο διάστημα μεταξύ 28 Ιουνίου και 3 Ιουλίου, μέσω των χρεωστικών καρτών έκαναν 20 αγορές (κινητών τηλεφώνων, τάμπλετ, ηλεκτρικών συσκευών και ρούχων) αξίας 3.500 €.

Οι δύο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μετά από καταγγελία της παθούσας, παρέδωσαν τα είδη που αγόρασαν πρόσφατα, τα οποία κατασχέθηκαν, για να χρησιμοποιηθούν ως πειστήρια.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση