Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Την πόρτα της εξόδου από τη δημοτική αρχή δείχνουν στην αντιδήμαρχο Γεωργία Μποντού-Τοκαλή;
Την πόρτα της εξόδου από τη δημοτική αρχή δείχνουν στην αντιδήμαρχο Γεωργία Μποντού-Τοκαλή;

Την πόρτα της εξόδου από τη δημοτική αρχή δείχνουν στην αντιδήμαρχο Γεωργία Μποντού-Τοκαλή;

Την πόρτα της εξόδου από τη δημοτική αρχή (;) δείχνει ο σε αργία δήμαρχος Αχ. Μπέος στην αντιδήμαρχο Παιδείας Γεωργία Μποντού-Τοκαλή με αφορμή δηλώσεις της σε τοπικό ραδιόφωνο , όπου φέρεται να εξέφρασε τη διαφωνία της για θέσεις της Δημοτικής Αρχής.

Σε σχετικό δελτίο τύπου -μεταξύ άλλων- αναφέρεται: “Ως γενική και αδιαπραγμάτευτη θέση αρχής, πάντως, οφείλουμε να τονίσουμε ότι την ακολουθητέα γραμμή, σε όποιο θέμα προκύπτει, την χαράσσει ο δήμαρχος, μετά από συνεργασία με τους δημοτικούς συμβούλους και πάντα με γνώμονα την κοινή αντίληψη και συνείδηση της κοινωνίας.

Όποιος σύμβουλος θέλει, (και αυτό αφορά και την κυρία Τοκαλή – Μποντού, βεβαίως με την αίρεση που ρητά προαναφέραμε), να ακολουθήσει προσωπική γραμμή, κάνοντας ενδεχομένως Δημόσιες Σχέσεις και προσωπική πολιτική, δεν έχει παρά να ανεξαρτητοποιηθεί. Όποιος, παραμένει, ωστόσο, οφείλει να συντάσσεται με τις αποφάσεις του Δημάρχου και της πλειοψηφίας”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Με 26 επιβάτες το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο Βόλο - https://t.co/yurxbomC0C -

  • Οδηγούσε μεθυσμένος - https://t.co/JuHSs2zeHi -

  • Αθώος ο αγροτοσυνδικαλιστής Νίκος Αγγελής - https://t.co/cTLytUnRgg -

"Αλιεύοντας" την είδηση