Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Την πόρτα της εξόδου από τη δημοτική αρχή δείχνουν στην αντιδήμαρχο Γεωργία Μποντού-Τοκαλή;
Την πόρτα της εξόδου από τη δημοτική αρχή δείχνουν στην αντιδήμαρχο Γεωργία Μποντού-Τοκαλή;

Την πόρτα της εξόδου από τη δημοτική αρχή δείχνουν στην αντιδήμαρχο Γεωργία Μποντού-Τοκαλή;

Την πόρτα της εξόδου από τη (;) δείχνει ο σε δήμαρχος Αχ. Μπέος στην αντιδήμαρχο Παιδείας με αφορμή δηλώσεις της σε τοπικό , όπου φέρεται να εξέφρασε τη διαφωνία της για θέσεις της Δημοτικής Αρχής.

Σε σχετικό δελτίο τύπου -μεταξύ άλλων- αναφέρεται: “Ως γενική και αδιαπραγμάτευτη θέση αρχής, πάντως, οφείλουμε να τονίσουμε ότι την ακολουθητέα γραμμή, σε όποιο θέμα προκύπτει, την χαράσσει ο δήμαρχος, μετά από με τους δημοτικούς συμβούλους και πάντα με γνώμονα την κοινή αντίληψη και συνείδηση της κοινωνίας.

Όποιος σύμβουλος θέλει, (και αυτό αφορά και την κυρία Τοκαλή – Μποντού, βεβαίως με την αίρεση που ρητά προαναφέραμε), να ακολουθήσει προσωπική γραμμή, κάνοντας ενδεχομένως Δημόσιες Σχέσεις και προσωπική , δεν έχει παρά να ανεξαρτητοποιηθεί. Όποιος, παραμένει, ωστόσο, οφείλει να συντάσσεται με τις αποφάσεις του Δημάρχου και της πλειοψηφίας”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πυροβόλησε θανάσιμα τη γυναίκα του στην Αγιά #ανθρωποκτονίααπόπρόθεση - https://t.co/fz7TvtvLmm -

  • Φωτιά στη Ρόδο: Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία #Copernicus - https://t.co/57tC5TbAN3 -

  • #καύσωνας: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα – Έως τους 45 βαθμούς ο υδράργυρος #καύσωνας - https://t.co/IaDUZtnppW -

"Αλιεύοντας" την είδηση