Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Την Παρασκευή 19 Απριλίου τα εγκαίνια του κυκλικού κόμβου στο Δημαρχείο Βόλου
Την Παρασκευή 19 Απριλίου τα εγκαίνια του κυκλικού κόμβου στο Δημαρχείο Βόλου

Την Παρασκευή 19 Απριλίου τα εγκαίνια του κυκλικού κόμβου στο Δημαρχείο Βόλου

Οργισμένος γι ακόμη μια φορά εμφανίστηκε ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Βόλου , που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά πάντων για το ζήτημα της ολοκλήρωσης του κυκλικού κόμβου στο Δημαρχείο και τα εμπόδια που προέκυψαν από τον ΟΣΕ και την αρχαιολογία.

Προανήγγειλε ότι την επόμενη Παρασκευή 19 Απριλίου, εκτός απροόπτου θα γίνουν τα εγκαίνια του κυκλικού κόμβου και κάλεσε τους πολίτες του Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα αν χρειαστεί να κατέβουν στο δρόμο για να διαφυλάξουν τη συνέχιση των εργασιών.

Αναφερόμενος σε έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Τρίτη προερχόμενο από τον ΟΣΕ που κοινοποιήθηκε και στο Δήμο και στο Υπουργείο Υποδομών, έριξε βολές κατά του σταθμάρχη χαρακτηρίζοντας τον ως “εργαλείο” του σάπιου πολιτικού συστήματος.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο δήμαρχος όπως είπε ανέβαλε τα πάντα και κατέβηκε στην Αθήνα, συμφωνώντας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για όλα τα εκκρεμή ζητήματα και μάλιστα ή τη , ή μετά το Πάσχα θα δώσουν κοινή συνέντευξη τύπου.

“Ένας κ. Βούρδας όνομα και πράγμα, αφού εγώ τον λέω Μπούρδα, από το υπουργείο Υποδομών, έδωσε εντολή που περιέργως το είχαν και πάλι αυτοί και όχι ο Δήμος. Ήθελαν να δημιουργήσουν πρόβλημα, το έργο δεν τελειώνει, σας κορόιδεψε ο και τα προκάλεσαν αυτοί που επί 50 χρόνια χειραγωγούν και εκμεταλλεύονται τον απλό πολίτη” ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Εκτίμησε ότι ο είναι όμορφος και κομψός, για τα ελληνικά, αλλά και τα διεθνή δεδομένα.

Ο κ. επιτέθηκε και στην Αρχαιολογία λέγοντας πως πρόκειται για μια υπηρεσία “καρκίνωμα” ισχυριζόμενος πως όλοι αυτοί που δουλεύουν εκεί με μια μικρή εξαίρεση, είναι διορισμένα κομματόσκυλα που σκοπός τους ήταν να βρουν τρόπο να καθυστερήσουν έργα.

“Μην τολμήσει κανένας να πειράξει την πόλη γιατί θα έχουν να κάνουν με τους πολίτες. Σας καλώ να έχετε μάτια και αυτιά σας ανοιχτά και αν χρειαστεί να κατέβετε όλοι στον κυκλικό κόμβο του δημαρχείου γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν η πόλη να μείνει αιχμάλωτη σε αυτό τον κόμβο”.

Χώρος αναψυχής στην Αγριά 

Ο δήμαρχος της πόλης ενημέρωσε πως μετά τη σύσκεψη που έγινε με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Αθήνα θα υπογράψουν συνς και πως ο δήμος εξασφάλισε το χώρο, την έκταση την παραχώρηση έκτασης από ΟΣΕ του σταθμού της Αγριάς προς όφελος ευρύτερης περιοχής 20 περίπου στρεμμάτων.

Είπε ότι επρόκειτο για έναν ερημωμένο σταθμό, σημείο μόλυνσης, και το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για να γίνει ένα πάρκο αναψυχής για ευρύτερη περιοχή, κάτι που αποτελεί αίτημα εκατοντάδων πολιτών της Αγριάς.

Τέλος μιλώντας για την μεταφορά της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών ανέφερε ότι η δημοτική αρχή ανέδειξε ένα πολύ σημαντικό θέμα γιατί είχε υποχρέωση.

Συγκεκριμένα έστειλε τρεις επιστολές από Δεκέμβριο του 2017 γιατί είχε υποχρέωση.

Εμείς όμως δεν διεκδικούμε κάτι. Είναι μας να μείνει εδώ το στρατόπεδο γιατί είναι σημαντικό για τις οικογένειες και δεν μοιράσαμε ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο” ο κ. Μπέος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση