Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Την ερχόμενη εβδομάδα η ανακήρυξη των εκλεγέντων βουλευτών
Την ερχόμενη εβδομάδα η ανακήρυξη των εκλεγέντων βουλευτών

Την ερχόμενη εβδομάδα η ανακήρυξη των εκλεγέντων βουλευτών

Την εβδομάδα που έρχεται θα γίνει η ανακήρυξη των βουλευτών που εξελέγησαν στις εθνικές της 7ης Ιουλίου στη από το Πρωτοδικείο και στη συνέχεια θα δοθεί η δυνατότητα υποβολής ενστάσεων στους ενδιαφερόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε ο των βιβλίων με τις καταχωρήσεις των σταυρών ανά υποψήφιο, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια αλλαγή, με τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών να παραδίδονται στον Άρειο Πάγο.

Το Ανώτατο Δικαστήριο θα δώσει την τελική έγκριση και κατόπιν θα γίνει η επίσημη ανακήρυξη των έξι νέων βουλευτών που εκλέγονται από τη .

Υπενθυμίζεται πως το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πήρε 38,76% και ο 32,16%, λαμβάνοντας οι μεν 4 έδρες και 2 οι δε.

Συγκεκριμένα από τη εξελέγησαν οι: Χρήστος Μπουκώρος με 15.839 σταυρούς, η Ζέττα Μακρή με 10.575, ο Θαν. Λιούπης με 10.135 σταυρούς και ο Κών. Μαραβέγιας με 9.191.

Από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξελέγη ο Αλ. με 10.755 και η Κατερίνα Παπανάτσιου με 10.487 σταυρούς, αποτελώντας τους εκπροσώπους του Νομού στη νέα κοινοβουλευτική σύνθεση.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ψυχοσάββατο & εορτή  Πεντηκοστής στον ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου #Ψυχοσάββατο - https://t.co/tPkhLnxOHW -

  • Δρομολογούνται με ταχείς ρυθμούς οι διαδικασίες για τους πληγέντες αγρότες της Ν. Αγχιάλου - https://t.co/9JktwIy5Ti… -

  • Ανανεώθηκε η ιστοσελίδα του Οργανισμού Λιμένος Βόλου #ΟργανισμόςΛιμένοςΒόλουΑΕ - https://t.co/bdzqwbMq2s -

"Αλιεύοντας" την είδηση