Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Την ερχόμενη εβδομάδα η ανακήρυξη των εκλεγέντων βουλευτών
Την ερχόμενη εβδομάδα η ανακήρυξη των εκλεγέντων βουλευτών

Την ερχόμενη εβδομάδα η ανακήρυξη των εκλεγέντων βουλευτών

Την εβδομάδα που έρχεται θα γίνει η ανακήρυξη των βουλευτών που εξελέγησαν στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου στη από το και στη συνέχεια θα δοθεί η δυνατότητα υποβολής ενστάσεων στους ενδιαφερόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε ο των βιβλίων με τις καταχωρήσεις των σταυρών ανά υποψήφιο, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια αλλαγή, με τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών να παραδίδονται στον .

Το Ανώτατο Δικαστήριο θα δώσει την τελική έγκριση και κατόπιν θα γίνει η επίσημη ανακήρυξη των έξι νέων βουλευτών που εκλέγονται από τη .

Υπενθυμίζεται πως το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πήρε 38,76% και ο 32,16%, λαμβάνοντας οι μεν 4 έδρες και 2 οι δε.

Συγκεκριμένα από τη Ν.Δ. εξελέγησαν οι: Χρήστος Μπουκώρος με 15.839 σταυρούς, η με 10.575, ο Θαν. Λιούπης με 10.135 σταυρούς και ο Κών. Μαραβέγιας με 9.191.

Από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξελέγη ο Αλ. με 10.755 και η Κατερίνα Παπανάτσιου με 10.487 σταυρούς, αποτελώντας τους εκπροσώπους του Νομού στη νέα κοινοβουλευτική σύνθεση.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

  • #πολιτική και Ποδήλατο: Η ανάγκη για συνεχή κίνηση #πολιτική - https://t.co/HneMBnthy2 -

  • Εκδήλωση στο ΚΠΕ Μακρινίτσας για τον ήρωα του 1821 Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου #ΚΠΕΜακρινίτσας - https://t.co/u6GH17WZFv -

"Αλιεύοντας" την είδηση