Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Την ερχόμενη εβδομάδα η ανακήρυξη των εκλεγέντων βουλευτών
Την ερχόμενη εβδομάδα η ανακήρυξη των εκλεγέντων βουλευτών

Την ερχόμενη εβδομάδα η ανακήρυξη των εκλεγέντων βουλευτών

Την εβδομάδα που έρχεται θα γίνει η ανακήρυξη των βουλευτών που εξελέγησαν στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου στη από το Πρωτοδικείο Βόλου και στη συνέχεια θα δοθεί η δυνατότητα υποβολής ενστάσεων στους ενδιαφερόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε ο των βιβλίων με τις καταχωρήσεις των σταυρών ανά υποψήφιο, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια αλλαγή, με τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών να παραδίδονται στον Άρειο Πάγο.

Το Ανώτατο Δικαστήριο θα δώσει την τελική έγκριση και κατόπιν θα γίνει η επίσημη ανακήρυξη των έξι νέων βουλευτών που εκλέγονται από τη Μαγνησία.

Υπενθυμίζεται πως το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πήρε 38,76% και ο ΣΥΡΙΖΑ 32,16%, λαμβάνοντας οι μεν 4 έδρες και 2 οι δε.

Συγκεκριμένα από τη Ν.Δ. εξελέγησαν οι: Χρήστος Μπουκώρος με 15.839 σταυρούς, η Ζέττα Μακρή με 10.575, ο Θαν. Λιούπης με 10.135 σταυρούς και ο Κών. Μαραβέγιας με 9.191.

Από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξελέγη ο Αλ. Μεϊκόπουλος με 10.755 και η Κατερίνα με 10.487 σταυρούς, αποτελώντας τους εκπροσώπους του Νομού στη νέα κοινοβουλευτική σύνθεση.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση