Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Mε την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας συναντήθηκε αντιπροσωπεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας
Mε την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας  συναντήθηκε αντιπροσωπεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας

Mε την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας συναντήθηκε αντιπροσωπεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας

Mε την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας συναντήθηκε αντιπροσωπεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας.

Η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ξεκινήσει η ΝΟ.Δ.Ε. με φορείς του Νομού, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματά τους.

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε.  Δημ. Νταόπουλος , ο γραμματέας Χρ. Καραβασίλης , ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας Π. Μπατζιάκας , ο Στ. Πολύζος (γρ. Επιστημονικών Φορέων), ο Στ. Μαργαρίτης  (γρ. Οργανωτικού), ηΈφη  Αντωνίου  (γρ. Ευρωπαϊκών & Διεθνών Σχέσεων) και ο Π. Ζέκας  (γρ. Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος).

Η ενημέρωσε τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. για την πορεία των έργων τόσο στην ηπειρωτική, όσο και τη νησιωτική Μαγνησία, τονίζοντας ότι μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες οικονομικά συνθήκες και σε ένα εξαιρετικά αμφίβολο περιβάλλον, όσον αφορά στις χρηματοδοτήσεις έργων, η Θεσσαλίας συνεχίζει και υλοποιεί έργα στο Νομό Μαγνησίας.

Η κα. Κολυνδρίνη αναφέρθηκε επίσης στην υποστελέχωση των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας, με αποτέλεσμα να ανακύπτουν σωρεία προβλημάτων κατά τη λειτουργία τους, με εμφανή παραδείγματα τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων με την έλλειψη μηχανικών και χειριστών και του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας.

Τέλος η Π.Ε.Μ.Σ. κάλεσε τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. να καταγράψουν και να μεταφέρουν τα σοβαρά προβλήματα της Αυτοδιοίκησης στα κέντρα λήψης αποφάσεων στην Αθήνα, προκειμένου οι υπηρεσίες να μπορέσουν να στελεχωθούν με ικανό αριθμό προσωπικού, να αυξηθούν οι πόροι από το Κράτος προς τις που τα τελευταία χρόνια είναι σχεδόν μηδαμινοί, αλλά οι αρμοδιότητες αρκετά περισσότερες και γενικότερα η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση να μπορέσει να λειτουργήσει όπως πρέπει, προς όφελος των πολιτών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση